tv stanice Srbija, nacionalno pokrivanjeRTS, Radio Televizija Srbije - RTS 1, RTS 2, RTS SAT, RTS Digital
RTS, Radio Televizija Srbije - RTS 1, RTS 2, RTS SAT, RTS Digital Radiodifuzna ustanova RADIO TELEVIZIJA SRBIJE ima zadatak da informiše, obrazuje i zabavi, ali predstavlja i instituciju koja ima posebnu ulogu u društvenom, kulturnom i političkom životu Srbije.

B92 - TV B92 i B92 info kanal
B92 - TV B92 i B92 info kanal TV B92 je počela emitovanje 2000. godine, kao nastavak aktivnosti i projekata kojima se B92 do tada bavio. Nastala sa idejom da se već dobro poznate vrednosti koje B92 zastupa, prošire i putem ovog medija, TV B92 informiše, zabavlja, obrazuje i inspiriše gledaoce u celoj Srbiji. detalji

TV Pink
TV Pink TV Pink proizvodi i emituje domaći i strani program visokog kvaliteta, popularne serije, filmove, telenovele, zabavno-muzički i talk show program, najmodernije reality show programe kao i svakodnevne centralne informatvne emisije i političke duele. Pink International je najveći kupac američkih programa u regionu i između ostalog ima ugovore sa Warner Brothers i Paramount.

Prva Srpska Televizija (Fox TV)
Prva Srpska Televizija (Fox TV) PRVA srpska televizija (bivša Fox TV) osluškuje ritam modernog doba i na vreme postavlja standarde u srpskom medijskom prostoru. Naši gledaoci istinski će moći da uživaju u svakom minutu programa PRVE koja je pripremila izuzetne serijske, filmske, autorske, zabavne, sportske, informativne i dokumentarne sadržaje, među kojima se nalaze i najskuplji produkcijski TV projekti u regionu.

TV Avala
TV Avala TV Avala svojim programskim konceptom gledaocima svakodnevno nudi širok spektar informacija od poslovnih i zabavnih, informacija iz kulture, kvalitetnog, uglavnom nekomercijalnog filmskog i serijskog programa kao i dokumentarnog programa.

Happy televizija
Happy televizija Happy TV je televizija sa nacionalnim pokrivanjem. Započela je kao dečja tv, a zajedno sa TV Košavom je dobila nacionalnu frekvenciju. Kasnije su se ove dve televizije ujedinile u jednu. Dečji program se emituje kao Happy kids program u periodu od 10.00 do 13.55, u periodu od 13.55 do 10.00 se emituje Happy TV program.

RTV - Radio Televizija Vojvodine
RTV - Radio Televizija Vojvodine RTV je nezavisan javni radiodifuzni servis građana Vojvodine, koji na srpskom jeziku i jezicima nacionalnih manjina, proizvodi i emituje visokokvalitetan televizijiski, radijski i multimedijalni program, kojim građane Vojvodine informiše, obrazuje i zabavlja, odražavajući jedinstvenu raznolikost regiona.