radio stanice Srbija, nacionalna frekvencijaRTS, Radio Televizija Srbije - Radio 1, 2, 3, Beograd 202, Stereorama
RTS, Radio Televizija Srbije - Radio 1, 2, 3, Beograd 202, Stereorama Rаdio Beogrаd imа zа cilj stvаrаnje visokokvаlitetnih progrаmа, oslobođenih usko komercijаlnih interesа i političke pristrаsnosti. Reč je o širokoj skаli ponudа koje trebа dа zаdovolje potrebe svih grаđаnа u oblаsti informisаnjа, obrаzovаnjа i zаbаve i unаpređenju jаvnih vrednosti: Radio Beograd 1, Radio Beograd 2, Beograd 202, Treći program Radio Beograda.

Radio B92
Radio B92 Radio B92 je jedna od dve najslušanije komercijalne stanice u Srbiji, a ujedno i lider u beogradskom etru. U ovom trenutku, Radio B92 se, osim u Beogradu na frekvencijama 92.5 i 97.1, može čuti i širom Srbije: Vojvodina 103.2MHz, Subotica 103.9MHz, Centralna Srbija 102.3MHz, Mačvanski region 105.8MHz, Niš i okolina 104.6MHz, Užice 105.6MHz.

Radio Index
Radio Index Program Radio Indexa najkraće se može opisati kao: pouzdane informacije i normalna muzika. Pored informativnog, posebna pažnja je posvećena zabavnom i kontakt programu, specijalizovanim muzičkim emisijama i kratkim radijskim formama.

Radio S
Radio S Nacionalnu frekvenciju Radio "S" dobio je 2006. godine na konkursu koji je raspisala Republička radiodifuzna agencija. Od početka, Radio "S" je koncipiran kao muzički radio koji emituje pop, rok i zabavne hitove uz kratke govorne segmente koji su informativni i sadržajni.

Fokus Radio
Fokus Radio Zа vrlo krаtko vreme Fokus rаdio, je stekаo veliki ugled, veomа je citirаn, i izbio u red nаjslušаnijih rаdijа, а udаrnа emisijа informаtivno-političkog kontаkt-progrаmа “Nа liniji” (10:00-12:00) dаnаs je, uz dvа dnevnikа, verovаtno nаjpopulаrnijа, uz uključenjа slušаlаcа i poznаtih ličnosti koji su gosti u studiju.

Roadstar Radio
Roadstar Radio Emitujemo tražene, originalne, popularne aktuelne i retro, strane i odabrane domaće hitove! Premijerno predstavljamo nove singlove! Informišemo o aktuelnim dešavanjima, obaveštavamo o vremenskim prilikama, stanju na putevima, gužvi u saobraćaju!

Radio AS FM
Radio AS FM Mrežom 14 predajnika pokriva teritoriju Vojvodine, a može se slušati i putem Interneta. U prvom delu dnevnog muzičkog programa akcenat je na pop, soft rock i soft dance muzici, dok u kasnim popodnevnim i večernjim časovima prioritet dobijaju dance i house muzički pravci, to jest, isključivo elektronska muzika.