Auto Lizing Auto LizingHypo Group Alpe Adria Leasing
Hypo Group Alpe Adria Leasing Prvo i vodeće društvo za finansiranje putem lizinga na našim prostorima. Pomoć pri brzom finansiranju putničkih i teretnih vozila, opreme, mašina i plovila. Finansijska institucija koja nezavisno nastupa na tržištu i sarađuje sa svim auto kućama u Srbiji i inostranstvu. Naše poslovanje temeljimo na finansiranju putničkih, teretnih, kao i kombinovanih vozila, mašina, najrazličitije vrste opreme i plovila.

S-Leasing, Srbija
S-Leasing, Srbija Shodno potrebama naših klijenata u mogućnosti smo da ponudimo finansijski lizing za putnička i teretna vozila, mašine i opremu za proizvodnju i prozvodne linije, građevinsku opremu i mehanizaciju i dr. Preduzeće S-Lizing d.o.o. je osnovano jula 2003. godine i predstavlja jednu od prvih lizing kuća u Srbiji.

Raiffeisen Leasing
Raiffeisen Leasing Raiffeisen Leasing nudi svojim klijentima proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, kao i kompletan uvid u pogledu strukture i jednostavnosti svih transakcija. Svojim klijentima nudimo dva modela finansiranja: finansijski lizing i zakup. Osnovni proizvodi Raiffeisen Leasinga su: lizing vozila, lizing opreme i lizing nekretnina.

Intesa Leasing Beograd
Intesa Leasing Beograd Od marta 2006. godine, u sklopu grupe Banca Intesa Beograd posluje i kompanija Intesa Leasing Beograd. Poslovanje smo započeli finansiranjem novih putničkih i komercijalnih vozila, opreme i poljoprivredne mehanizacije. Kasnije, paleta proizvoda je proširena i na segment finansiranja polovnih putničkih vozila što je dodatno uticalo na pozicioniranje kompanije na domaćem tržištu lizinga.

VB Leasing
VB Leasing Naša ponuda je namenjena svim pravnim i fizičkim licima i preduzetnicima, a otkup predmeta lizinga je utvrđen ugovorom. Ponude se prilagođavaju potrebama korisnika, ali i njihovim finansijskim mogućnostima u pogledu trajanja lizinga, visine rate, učešću....

Zastava Istrabenz Lizing
Zastava Istrabenz Lizing Zastavu Istrabenz Lizing čini tim stručnjaka, koji brzo odgovaraju na Vaše zahteve i pronalaze rešenja za finansiranje vozila po Vašem zahtevu. Finansiranje je u svakom slučaju prilagođeno ličnoj i poslovnoj situaciji korisnika lizinga, a samim tim i individualno. Grupa Zastava Vozila kao proizvođač, može u svakom trenutku zadovoljiti sve zahteve kupaca iz svog proizvodnog programa.

EFG Leasing
EFG Leasing Obezbeđujemo različite vrste lizinga za komercijalna vozila, putnička vozila i opremu. Ponosni smo što možemo da obezbedimo konkurentne cene, fleksibilne uslove i izuzetne usluge kupcima. Jednostavan i brz proces apliciranja, privlačne rate osiguranja, odloženo plaćanje PDV-a kroz lizing ugovor, niže lizing rate.

ProCredit Leasing
ProCredit Leasing Ukoliko Vam je potrebna oprema, mehanizacija, postrojenja, motorna vozila, mašine, aparati... a u ovom trenutku: već ste angažovali raspoložive finansije na drugoj strani, ili zainteresovani ste za način pribavljanja sredstava koji je drugačiji nego od kreditnog zaduživanja, ili želite da pribavite pokretnu stvar po pojednostavljenoj proceduri, onda leasing predstavlja idealno rešenje za Vas.

UniCredit Leasing Srbija d.o.o., medjunarodna lizing kompanija
UniCredit Leasing Srbija d.o.o., medjunarodna lizing kompanija Zahvaljujući bogatom iskustvu, rasprostranjenoj poslovnoj mreži i velikom broju zadovoljnih klijenata, UniCredit Leasing Vam nudi fleksibilno finansiranje željenih vozila. Finansiranje putničkog programa namenjen je fizičkim i pravnim licima. Naša ponuda predstavlja najbolji izbor za Vas.

NLB Leasing, lizing vozila, Srbija
NLB Leasing, lizing vozila, Srbija U 2006. godinu Grupa je stupila pod novim imenom Grupa NLB Leasing, što ukazuje na nastavak razvojne strategije Grupe NLB. Na taj način se društvo razvija u stručni centar za oblikovanje rešenja za obezbeđenje svestranog optimalnog delovanja društva za lizing u Grupi NLB.