Software - Programi, windows, linuxDolap
Dolap Poslovno - knjigovodstveni program. Velikoprodaja, maloprodaja, PC kasa. Više poslovnih objekata. Kalkulacija cena, nivelacija, prenosnica, povratnice, račun, predračun, popis, glavna knjiga, izvod, zakonski kontni plan. Sadrži bar-kod i naziv za 45.000 artikala.

PVC stolarija
PVC stolarija MitrilGM računarski program za izradu ALU i PVC stolarija-krojne liste, optimizacija sečenja, grafičke sheme pozicija, kompletne ponude za kupca.

LIMIS doo
LIMIS doo LIMIS doo - bavimo se projektovanjem, prometom nekretnina i prodajom CAD alata kompanije progeSOFT - progeCAD 2008. ProgeCAD je pristupačna i u potpunosti kompatibilna alternativa AutoCADu - od formata crteža do izgleda interfejsa i prečica, sa cenom koja iznosi 140e/240e.

F-Secure.rs > F-Secure SCG
F-Secure.rs > F-Secure SCG F-Secure korporacija štiti pojedince i kompanije od kompjuterskih virusa i ostalih pretnji koje se šire putem Interneta i mobilnih mreža. Naši višestruko nagrađivani proizvodi uključuju antivirus, mrežnu enkripciju, desktop firewall sa prevencijom od upada spolja, anti-spam i kontrolu pregleda sadržaja na Internetu. Naša snaga leži u brzini reakcije na nove pretnje kao i na jednostavnom i centralizovanom upravljanju.

Građevinski program List
Građevinski program List LIST je program za građevinska preduzeća, preduzetnike i zanatske radnje, kako bi se brže, efikasnije i tačnije obradila dokumentacija koja prati izvođenje radova. Program prati proces rada izrade dokumentacije od predmera i predračuna do ispostavljanja konačnih računa. Program dolazi sa 16000 standardnih građevinskih normi.

Bricscad Srbija i Crna Gora
Bricscad Srbija i Crna Gora Bricscad je savršeno rešenje za svakoga ko želi da pregleda, obrađuje ili stvara Autocad crteže. Kao pristupačna alternativa Autocadu, Bricscad koristi Autocadov DWG zapis kao svoj sopstveni način beleženja crteža i može da čita i piše sve DWG fajlove od verzije 2.5 до 2007.

Integralni knjigovodstveni sistemi
Integralni knjigovodstveni sistemi 4th Dimension linija proizvoda nudi širok spektar proizvoda koji se mogu koristiti zajedno da bi se kreiralo potpuno integrisano, Web, višeplatformsko rešenje za razvoj baza podataka, ili kao pojedinačne komponente u zavisnosti od potreba vašeg posla. Komplenta linija proizvoda uključuje alate za razvoj, plasiranje, produktivnost, povezivost i Internet servere.

HandWallet - upravljajte vašim finansijama
HandWallet - upravljajte vašim finansijama Vrhunsko rešenje za upravljanje kućnim budžetom: Proveravajte i uravnotežite vas bankovni račun, planirajte budžet, pratite troškove kao i novčane prilive i jednom za svagda sprečite odlazak u minus. Držite pod kontrolom vaše kreditne kartice, bankovoni račun i gotovinske transakcije. Pridružite se stotinama hiljada zadovoljnih korisnika širom sveta i počnite da štedite novac već danas!

Obrasci - Program za popunjavanje i štampanje obrazaca
Obrasci - Program za popunjavanje i štampanje obrazaca HSFormular je jednostavan i fleksibilan program za popunjavanje i štampanje obrazaca. Karakteristike i lakoća rukovanja ga čine jedinstvenim na području Republike Srbije i obaveznim alatom za svakog knjigovođu. U programu se nalaze svi obrasci koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje, bilo da su to obrasci za preduzeća, preduzetnike, budžetske ili finansijske orgnizacije, kao što su obrasci za završni račun, platni promet, obračun zarada, osiguranje zaposlenih, poreske prijave (PPP), obrasci iz Agencije za Privredni Registar (APR-a) i mnogi drugi.

LIDDER 2010
LIDDER 2010 Jedini program na domaćem tržištu koji obuhvata celokupno poslovanje preduzeća, i to ne samo knjigovodstvo već i poslovni odnosno komercijalno - marketinški segment poslovanja...

RAS - obrada teksta na kompjuteru
RAS - obrada teksta na kompjuteru Programski paket za obradu srpskog teksta na računaru, sastoji se od korektora - programa za proveru ispravnosti teksta, hifenatora - programa za podelu reči na slogove, i konvertora - programa za konverziju kodnih strana i sređivanje interpunkcije.

Telnet Technologies
Telnet Technologies Izrada specijalizovanog softvera raznih namena, uključujući sistem za registraciju radnog vremena, E-commerce rešenja i wireless aplikacije.

Prevod Gnom Okruženja
Prevod Gnom Okruženja Stranica za organizaciju prevoda Gnome okruženja na srpski jezik. Sadrži rečnik računarskih izraza i uputstva za prevodioce.

Relikon
Relikon Autorizovana distribucija softvera. Opšte informacije, performanse, podrška i kontakt.

Bee Virus Informacioni Centar
Bee Virus Informacioni Centar Sadrži virus enciklopediju, uputstva za korišćenje vaznijih anti-virus programa, kao i informacije i savete o zaštiti.

Singi Inženjering
Singi Inženjering Regionalni distributer licenci za Kaspersky antivirus pakete. Moguć je download demo verzija programa.

Antivirus Srbija
Antivirus Srbija Srpski zastupnik za Panda antivirus programe. Opis proizvoda, downloadi, cenovnik i novosti.

Net++ technology
Net++ technology Distributer Symantec, Shavik, Veritas i Microsoft softvera. Prezentacija nudi informacije o zaštiti, uslugama i programima.

Linux
Linux Linux, Perl, PHP, MySQL i bezbednost Web servera su glavne teme kojima se ovaj sajt bavi. Na ovom mestu mozete pronaci puno korisnih informacija i najnovije vesti iz sveta slobodnog softvera.

Intermex Software & Communications
Intermex Software & Communications Prodaja softvera i publikacija za spoljnu trgovinu i špediciju.

New Dimension
New Dimension Opis LIDDER poslovnog radnog okruženja, kao i portal sa linkovima proizvođača softvera.

Etag Sistemi
Etag Sistemi Nudi softver iz oblasti radio-frekventne identifikacije, kontrole pristupa i radnog vremena, i sistema za benzinske stanice, kapije i rampe.

AGtim
AGtim Nudi programski paket NormAG, koji služi za izradu predmera i predračuna, tendera, analizu cena, kalkulaciju i specifikaciju materijala i radne snage u građevinarstvu.

Prizma
Prizma Niško preduzeće za proizvodnju profesionalnog softvera nudi programe za knjigovodstvo, vozni park i analizu cena.

Faraon
Faraon Nudi Windows program za pripremu i realizaciju ponuda sa bazom građevinskih normi.

Connect Software
Connect Software Nudi originalni Blue Soft knjigovodstveni program za Windows. Novosti, opis paketa, cenovnik, korisnici i podrška.

Dedic & Dedic Software solutions
Dedic & Dedic Software solutions Dedic & Dedic Software solutions bavi se izradom software-a i elektronskih knjiga po narudžbini, pripremom za štampu knjiga i drugih štampanica kao i prezentacijom istih na Internetu. U 15-godišnjem radu grafički smo uredili i oblikovali preko 100 knjiga i drugih publikacija i stekli zavidan renome na jugu Srbije.