Kursevi računara, knjige, testovi, obukaITBlueDot Servis i obuka računara
ITBlueDot Servis i obuka računara ITBlueDot je mesto gde možete da pronađete sve što Vam je potrebno za podršku i obuku za rad sa računarima. Usluge dobijate direktno od Microsoft sertifikovanih stručnjaka.

ITBlueDot Servis i obuka računara
ITBlueDot Servis i obuka računara ITBlueDot je mesto gde možete da pronađete sve što Vam je potrebno za podršku i obuku za rad sa računarima. Usluge dobijate direktno od Microsoft sertifikovanih stručnjaka.

Computer Equipment and Trade (CET)
Computer Equipment and Trade (CET) Licencni softver, profesionalni kursevi, i knjige iz oblasti računarstva. Autorizovani diler za Microsoftove programe.

Mikro Knjiga
Mikro Knjiga Široka paleta izdanja posvećenih kompjuterskom hardveru, operativnim sistemima, poslovnim PC programima, grafici i Internetu.

Kompjuter Biblioteka
Kompjuter Biblioteka Izdavačko preduzeće iz Čačka, koje kao primarnu delatnost ima izdavanje kompjuterskih priručnika.

Oracle obuka, kursevi, konsalting i podrška - Parallel d.o.o.
Oracle obuka, kursevi, konsalting i podrška - Parallel d.o.o. Parallel je ovlašćeni partner za profesionalnu obuku korporacije Oracle za teritoriju SCG. Parallel pruža sledeći spektar usluga: Upravljanje projektima prema Oracle metodologiji; Izrada integralnih informacionih sistema korišćenjem CASE alata; Izbor, isporuka i integracija softvera, hardvera i mrežne opreme; Profesionalna obuka za korišćenje Oracle tehnologija; Podrška u korišćenju softvera i administriranju bazom podataka...

LINK group
LINK group LINK group je vodeća srpska kompanija u oblasti pružanja usluga obrazovanja iz oblasti informacionih tehnologija i stranih jezika (kursevi, seminari, studije), projektovanja i implementacije informacionih sistema, izrade softverskih rešenja za upravljanje ljudskim resursima, elektronsko poslovanje na Internetu i edukativnih softvera.

CPU, edukacija informacionih tehnologija
CPU, edukacija informacionih tehnologija CPU je domaća privatna firma osnovana 2000.godine u Beogradu, koja se bavi edukacijom, savetovanjem, implementacijom, razvojem i održavanjem sistema u oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija.

Softline, edukacioni centar
Softline, edukacioni centar Edukacioni centar Softline je jedna od najuglednijih edukacionih ustanova na području Beograda. Centar je osnovan 2003. godine i za relativno kratko vreme je uspeo da se nametne kao lider u većini polja edukacije, od osnovnih i svima potrebnih, do profesionalnih - usko specijalizovanih.

Škola računara Vinča, kursevi, testovi, obuka
Škola računara Vinča, kursevi, testovi, obuka Škola računara Instituta za nuklearne nauke Vinča je ustanova sa tradicijom od 26 godina. Posvećeni smo razvoju kroz obrazovanje iz oblasti informacionih tehnologija od 1985. godine. Naša škola je prva škola računara osnovana na Balkanu.

PC Knjiga
PC Knjiga PC Knjiga, izdavačka kuća sa sedištem u Beogradu.