Klima uređajiFrigo cool - Servis, Prodaja, Isporuka, Montaža
Frigo cool - Servis, Prodaja, Isporuka, Montaža Ovlascen servis za ugradnju svih vrsta klima uredjaja Galanz Midea Lg Samsung Panasonic Kao i prodaju istih i isporuku na vasu adresu i montazu u roku od 24h.

Frigo cool - Servis, Prodaja, Isporuka, Montaža
Frigo cool - Servis, Prodaja, Isporuka, Montaža Ovlascen servis za ugradnju svih vrsta klima uredjaja Galanz Midea Lg Samsung Panasonic Kao i prodaju istih i isporuku na vasu adresu i montazu u roku od 24h.

Servis rashladnih i klima uređaja "Frigo - N"
Servis rashladnih i klima uređaja "Frigo - N" Servisiramo rashladne uređaje za Vas, kvalitet zagarantovan. Najpovoljnija ugradnja klima uređaja, kao i njegovog servisa. Vek vaše klime potpuno zavisi od Vas. Nazovite nas i mi smo kod Vas u što kraćem roku. Klima uređaj još danas kod Vas u stanu ili poslovnom prostoru.

Stigler Company
Stigler Company Kompanija se bazira na proizvodnji, prezentaciji i ugradnji Štigler vazdušnih zavesa i prodaji i ugradnji klima - split sistema, kompanija je inače registrovana za trgovinu i usluge, gde se ti isti uređaju mogu kupiti, ugraditi, montirati, što uključuje i servisiranje istih.

Haier - klima uređaji
Haier - klima uređaji Haier Vam pruža mogućnost izbora rešenja za klimatizaciju bilo da se radi o jednoj ili više prostorija, ali i čitavih komercijalnih objekata. Haier klima uredaji zadovoljavaju najstrožije svetske standarde proizvodnje u pogledu kvaliteta i očuvanja okoline. Vrhunska tehnologija proizvodnje, jednostavnost upotrebe,visok energetski učinak kao i moderan dizajn Haier klima uređaja stvaraju izuzetan osećaj ugodnosti prilikom boravka u prostoru. Mobilni klima uređaji, mono split uređaji, multi split uređaji, VRV sistemi.

Oziris
Oziris Klima split sistemi Americool, generalni zastupnik i serviser za Srbiju i Crnu Goru i BiH... Oziris Elektrik je generalni distributer i serviser uredjaja za grejanje prostora povrsine od 100 do 1000 kvm na plin, naftu-petrolej i preradjeno ulje. Oziris infracrveni elektricni uredjaji za grejanje, koriste se kao glavno ili kao dodatno grejanje stambenih i poslovnih prostorija.

Tadiran klima uređaji i sistemi
Tadiran klima uređaji i sistemi Tadiran Appliances Ltd. je, sa preko 40 godina iskustva u projektovanju, razvoju i proizvodnji sistema za klimatizaciju za primenu u stambenim i manjim poslovnim prostorima, jedan dva vodeća proizvođača na izraelskom HVAC (heating, ventilation and air-conditioning) tržištu.

Steelsoft d.o.o. - uvoz i distribucija klima uređaja
Steelsoft d.o.o. - uvoz i distribucija klima uređaja Preduzeće Steelsoft d.o.o. osnovano je 1993. godine i glavna delatnost kompanije je uvoz i distribucija klima uređaja (split sistemi) i klimatizacionih sistema (komercijalni multisistem klima uređaja), te servis i ugradnja klimatizacione i ventilacione opreme.

Delta Frigomatic - servis, odrzavanje, prodaja i ugradnja klima uredjaja
Delta Frigomatic - servis, odrzavanje, prodaja i ugradnja klima uredjaja Redovan - godisnji i periodican servis klima uredjaja. Prodaja i ugradnja klima uredjaja. Obuceni profesionalici. Izlazak na teren u kratkom roku! Kada kažemo klima uređaj mislimo na sisteme počev od najprostijih (split sistema) pa do najsloženijih (centralnih). Nakon svakog obavljenog posla korisnik dobija garanciju i na uređaj i na naš rad.

ACS Shop&Service - prodaja, montaža i servis klima uređaja
ACS Shop&Service - prodaja, montaža i servis klima uređaja ACS Shop&Service je firma koja se bavi klimatizacijom objekata bez obzira na njihovu namenu ili veličinu. Naša misija je da našim klijentima na jednom mestu obezbedimo kompletnu uslugu, prodaja, montaža i servis svih tipova uređaja za klimatizaciju, po sistemu ključ u ruke.

Antić Klimatizacija - rashladna tehnika
Antić Klimatizacija - rashladna tehnika Preduzeće Antić Klimatizacija je osnovano 2004. god. i nastavlja rad koji je vlasnik obavljao u preduzećima Klimatizacija i Mct iz Beograda. Uspešno je nastavljena višegodišnja tradicija iz osnovnih delatnosti firme, kao što su projektovanje i izvođenje instalacija ventilacije, klimatizacije i rashladne tehnike.