IT kompanije, servisi i uslugeEuropos - Information & Computer Technology
Europos - Information & Computer Technology Osnovna delatnost je razvoj i implementacija informacionih sistema. Europos je poznat po vrhunskim informatičkim rešenjima iz oblasti proizvodnje, veleprodaje, maloprodaje, trgovine, farmacije, transporta, ugostiteljstva, finansijskog i administrativnog sektora.

Ravnica.NET
Ravnica.NET Studio za usluge u oblasti računarstva RAVNICA NET. Internet usluge, grafičke usluge, servis i održavanje računara...

Europos - Information & Computer Technology
Europos - Information & Computer Technology Osnovna delatnost je razvoj i implementacija informacionih sistema. Europos je poznat po vrhunskim informatičkim rešenjima iz oblasti proizvodnje, veleprodaje, maloprodaje, trgovine, farmacije, transporta, ugostiteljstva, finansijskog i administrativnog sektora.

Ravnica.NET
Ravnica.NET Studio za usluge u oblasti računarstva RAVNICA NET. Internet usluge, grafičke usluge, servis i održavanje računara...

VEZA - IT konsalting agencija
VEZA - IT konsalting agencija Virtuelnu Esnafsku ZAjednicu sačinjava tim vrhunskih stručnjaka u oblasti marketinga Informacionih Tehnologija u Srbiji i na Balkanu. Neka informacione tehnologije rade za Vas! Široki raspon usluga kompanije VEZA d.o.o. obuhvata primenu najsavremenijih rešenja poslovnog konsaltinga i edukacije u cilju unapređenja vašeg poslovanja.

Nebo ITSolutions
Nebo ITSolutions Nebo ITS d.o.o je preduzeće koje se bavi pružanjem usluga u IT oblasti. Servis je dizajniran da pruži maksimalnu podršku korisnicima. Uspostavili smo saradnju sa najvećim svetskim IT kompanijama. Specijalizovali smo se za prodaju proizvoda: IBM/Lenovo, TP-LINK, Microsoft i F-Secure

ABSoft - Informacioni Sistemi
ABSoft - Informacioni Sistemi Projektovanje i izrada informacionih sistema i poslovnog softvera. AB Soft Vam može ponuditi integrisano rešenje: skup informacionih podsistema i aplikacija, kojima se pokriva kompletan proces upravljanja informacijama i svim radnim tokovima jednog preduzeća. Informacioni sistem omogućuje upravljanje resursima preduzeca (ERP) i donošenje odluka na osnovu pouzdanih i blagovremenih informacija.

AlfaSoft
AlfaSoft Alfasoft se bavi projektovanjem informacionih sistema, izradom programa za knjigovodstvo, obukom na kompjuteru, prodajom kompjutera...

B&D Group
B&D Group Preduzece za proizvodnju, promet i usluge iz oblasti informacionih tehnologija B&D Group. Specijalizovani smo u kompjuterizaciji i fiskalizaciji malih i srednjih preduzeća i organizacija. Obezbeđujemo kompletno rešenje uključujući instalaciju visokokvalitetnih B&D kompjutera i drugih uređaja, projektovanje i instalaciju lokalnih kompjuterskih mreža, instalaciju standardnog aplikativnog software-a koji nudimo ili razvoj software-a po zahtevu korisnika, obuku personala.

Clicker Software
Clicker Software Naša osnovna delatnost je izrada računarskih programa, sa naglaskom na rešenja za unos i obradu podataka. Svi proizvodi koje nudimo su razvijeni kod nas i imamo sva autorska prava na njih, a pored velike ponude gotovih programa prihvatamo i izradu specifičnih rešenja po narudžbi.

ComData - projektovanje informacionih sistema i konsalting
ComData - projektovanje informacionih sistema i konsalting Glavna delatnost je projektovanje i izrada informacionih sistema sa posebnim naglaskom na ERP sisteme. ComData potencijalnim kupcima nudi sledeća rešenja: programe po zahtevu, projektovanje i izrada informacionih sistema, održavanje informacionih sistema, obuku kadrova sa uslugama konsaltinga.

Contrast
Contrast Stvaramo programe koji nalaze primenu u različitim segmentima profesionalne primene računara u našim preduzećima. Programe koji su vam dobro prilagođeni, koji deluju inteligentno. Softverska rešenja koja vam svakoga dana pomažu da radite fleksibilnije, jeftinije i efikasnije.

Logotet - Software consulting services
Logotet - Software consulting services Preduzeće za informatički inženjering, objektno-orijentisano programiranje i projektovanje. Logotet je preduzeće specijalizovano za projektovanje informacionih sistema, izradu višeslojnih aplikativnih sistema i proizvodnju kvalitetnog softvera zasnovanog na savremenim tehnologijama.

Megatrend a.d. Niš
Megatrend a.d. Niš Preduzeće za projektovanje Informacionih Sistema i promet na veliko. Preduzeće je osposobljeno da potpuno samostalno obavlja poslove: projektovanja Informacionih sistema i programiranje; sklapanje, testiranje, postavljanje i servisiranje kompjuterske opreme; podizanje, instaliranje i održavanje kompjuterskih mreža različitih vrsta topologija sa atestom (položenim odgovarajućim ispitom) radnika za mreže Novell, Windows, i dr.

MICRO Business Solutions
MICRO Business Solutions Micro Business Solutions je kompanija u potpunosti posvećena razvoju softvera i usluga, nudeći klijentima potpuna IT rešenja i usluge. Sa svojim dokazanim iskustvom u oblasti elektronskog poslovanja (eCommerce) i outsourcing-a, kao i u drugim oblastima IT aplikacija, svojim klijentima obezbeđujemo kako isplativost investicije, tako i ostvarivanje dugoročnog profita. Na taj način, naši klijenti imaju koristi od inovacija u svim oblastima poslovanja.

SmileSoft - Izrada programa
SmileSoft - Izrada programa SmileSoft Solutions je kompanija koja se bavi razvojem i izradom informatičkih rešenja, internet marketingom i izradom internet prezentacija (web development). Pružamo sistemsku integraciju i konsalting, gde se zahtevi korisnika detaljno analiziraju i daje savet oko kompletiranja hardvera, mrežnih i softverskih rešenja, tačnije njihovo dizajniranje i implementacija.

QubeSoft - softverski paketi za sve privredne delatnosti
QubeSoft - softverski paketi za sve privredne delatnosti Naše programe odlikuju moderan dizajn i jednostavna obuka, automatizovana procedura za instalaciju, modularnost i fleksibilnost! Standardno je uveden pristup na osnovu šifre, uvid u rad, posebna ovlačćenja, neograničen ili ograničen pristup, učinak. Sve ostale parametre podešava vlasnik programa bez intervencije autora programa.

PC Art - Preduzeće za razvoj informacionih sistema
PC Art - Preduzeće za razvoj informacionih sistema Preduzeće "PC Art" uspesno posluje više od 12 godina u svetu izrade poslovnog softvera prema potrebama korisnika, finansijskih usluga, prodaje i održavanja računarske opreme.

Micro Business
Micro Business Bavi se izradom poslovnih programa, servisom i prodajom računarske tehnike, kao i pružanjem knjigovodstvenih i grafičkih usluga.

Mega
Mega Razvoj softvera nad Oracle RDBMS, Gateway i Cisco Systems hardver i audio sistemi.