Bela tehnikaBG Elektronik - Bijeljina
BG Elektronik - Bijeljina Tehno market sa nevjerovatnom ponudom računara, audio i video opreme, dvd, tv... Posjetite nas sve što vas zanima možete naći na jednom mjestu. BG elektronik se bavi prodajom tehničke robe svih renomiranih svijetskih proizvođača.

Centar Bele Tehnike
Centar Bele Tehnike Centar Bele Tehnike se od 1996. godine bavi prodajom bele tehnike u maloprodaji i veleprodaji. Proizvođači s kojima radimo su provereni i predstavljaju najveća imena u svetu bele tehnike i kućnih aparata. Tu se izdvajaju Electrolux, Ariston, AEG, Zanussi, Bosch, Liebherr i mnogi drugi. Posetite naš salon, uverite se u kvalitet uređaja kao i pogodnosti koje pružamo sa diskontnom karticom Centra Bele Tehnike.

CoolShop - Vaša prodavnica bele tehnike
CoolShop - Vaša prodavnica bele tehnike Prodaja bele tehnike: frižideri, kombinovani frižideri, ugradni frižideri, ugradni kombinovani frižideri, mašine za pranje i sušenje, mašine za sušenje veša, mašine za sudove, ugradne sudo mašine, veš mašine, mikrotalasne pećnice, šporeti, plinski šporeti, ugradne ploče samostalne i zavisne, ugradne rerne samostalne i zavisne, zamrzivači horizontalni i vertilalni, ugradni vertikalni zamrzivači...

Gorenje Portal - Veliki kućni aparati
Gorenje Portal - Veliki kućni aparati Gorenje se nalazi medju osam najvrećih proizvodjača kućnih aparata u Evropi, sa tradicijom dugom preko 50 godina, centralno orjentisano na proizvodnju i prodaju bele tehnike i kuhinja.. Prodaja: mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša, mašine za pranje sudova, frižideri, kombinovani frižideri sa zamrzivačem, horizontalni i vertikalni zamrzivači, rashladne vitrine, ugradni uređaji, šporeti, ugradne rerne i ploče, kuhinjske nape...

Tehnomanija Internet Prodavnica - Bela Tehnika
Tehnomanija Internet Prodavnica - Bela Tehnika Tehnomanija Internet prodavnica pruža Vam mogućnost da brzo i lako kupite bilo koji proizvod iz našeg asortimana. Naručite odmah i isporuka Vam stiže na kućnu adresu u najkraćem roku. 100% sigurna kupovina i garantovani kvalitet u najvećoj Internet prodavnici tehnike u Srbiji! Bela Tehnika: Frižideri, zamrzivači, mašine za sušenje, bojleri, aspiratori, sudomašine, veš mašine, šporeti, ugradna tehnika...

Miele, vrhunska marka kućnih uređaja
Miele, vrhunska marka kućnih uređaja Miele je jedina vrhunska marka kućnih uređaja koja postoji i traje širom celoga sveta. Osnovu poslovanja firme Miele čine stalne inovacije u svim oblastima proizvodnje. Samo onda kada se sledi originalni nemački slogan „Uvek bolji“ (Immer besser) možete računati na trajni uspeh.

Neptun, online prodavnica bele tehnike
Neptun, online prodavnica bele tehnike S&S Electronika d.o.o. je kompanija koja je preuzela, od jula 2011.godine, lanac robnih kuća tehničke robe, audio-video uređaja i aparata za domaćinstvo Neptun.

Ardo, aparati za domaćinstvo
Ardo, aparati za domaćinstvo Antonio Merloni - „strastveni“ proizvođač, čiji se pragmatizam preneo na njegovu želju da razume svakodnevnu upotrebu aparata u domaćinstivma. Kasnih 60 tih godina prošlog veka, ova „strast“ ga nagoni na osnivanja lične kompanije za proizvodnju kućnih aparata, pod imenom AR.DO.

Bosch, kučni aparati, bela tehnika
Bosch, kučni aparati, bela tehnika Ime Bosch se uglavnom povezuje sa automobilskom industrijom ali Bosch takođe nudi niz drugih proizvoda i usluga, kao što su industrijska tehnologija, električni ručni alati, sigurnosna rešenja i aparati za domačinstvo.

DS Market, prodavnica bele tehnike
DS Market, prodavnica bele tehnike Mi smo jedna od prvih web prodavnica računara i bele tehnike u Srbiji. Godina osnivanja je 1995 godine, a pod imenom DS Market postoji od 2003 godine. Posedujemo tri maloprodajna objekta u Beogradu i Novim Banovcima.

Vat d.o.o., prodaja bele tehnike
Vat d.o.o., prodaja bele tehnike Vat d.o.o. je osnovano 1992 godine. U svojoj delatnosti obuhvatamo pružanje usluga servisiranja bele tehnike, uvoz i distribuciju rezervnih delova za belu tehniku, veleprodaju i maloprodaju bele tehnike.