Auto Klubovi Auto KluboviAMSS
AMSS Auto-moto savez Srbije je deo velikih međunarodnih automobilskih asocijacija FIA, AIT i FIM koje okupljaju više od 100 auto-moto klubova iz celog sveta sa preko 90 miliona članova.

Alfa Romeo Club Serbia
Alfa Romeo Club Serbia Prvi i jedini klub vlasnika i ljubitelja Alfa Romeo marke automobila u Srbiji. Cilj i misija kluba danas je okupljanje svih ljudi dobre volje kojima na spomen Alfa Romeo-a zaigra sportsko srce, i ne samo to, već negovanje samog imena Alfa Romeo kroz čestitost, posvećenost i solidarnost izmedju članova. Razmena mišljenja, međusobno pomaganje, druženje kroz skupove, međusobne kontakte i forum.

Auto-Moto Klub Veteran Voždovac, Beograd, Srbija
Auto-Moto Klub Veteran Voždovac, Beograd, Srbija Auto-Moto Klub Veteran Voždovac osnovan je 1982.godine u Beogradu kao prvo Srpsko društvo za zaštitu starih motornih vozila od preko 30 godina u cilju obnavljanja, čuvanja i zaštite starih motornih vozila istorijske i muzejske vrednosti.

The Golden Bug
The Golden Bug Ovu bubu nećete zaboraviti. Nazvana je Zlatna buba, i to sa dobrim razlogom: mnogi delovi su pozlaćeni i hromirani. Ova originalna (nije restaurirana) buba je prešla samo 40,625 milja i zaista je auto za kojim se svi okreću... VW Oglasi, slike, skupovi, linkovi, forumi i tehnicke informacije...

Renault 4 Serbia
Renault 4 Serbia Renault 4 Klub Srbija - sajt posvećen ljubiteljima i vlasnicima automobila Reno 4.

Nacionalna Klasa
Nacionalna Klasa Udruženje ljubitelja fiće osnovano je s ciljem da okupi sve ljubitelje, sanjare, vozače, bivše, sadašnje i buduće vlasnike fiće. Članovi mogu svoje vozilo popraviti uz popust kod "naših" mehaničara. Preko naših članova može se lakše doći do potrebnih delova. Na forumu postavite pitanja koje vas muče...

Klub ljubitelja Lade Nive 4x4
Klub ljubitelja Lade Nive 4x4 Sajt posvećen Lada Nivi, saznajte više o radu kluba, učlanite se ili saznajte nove informacije o Lada Nivi. Tehnički podaci, istorijat, slike, delovi, uradi sam, uvoznici, forum...

YU Auto moto klub Veteran, Novi Sad, Srbija
YU Auto moto klub Veteran, Novi Sad, Srbija YU Auto moto klub Veteran – Novi Sad je udruženje ljubitelja, renovatora, kolekcionara i entuzijasta usmerenih prema očuvanju saobraćajne i tehničke kulture vezane za starovremenska vozila. U grupu starovremenskih vozila spadaju automobili, motorcikli, kamioni i ostala vozila koja se kreću pomoću točkova a stariji su od 30 godina.

Udruženje ljubitelja VW vozila, Beograd, Srbija
Udruženje ljubitelja VW vozila, Beograd, Srbija Obaveštavamo vas da je u četvrtak 2. avgusta 2007. osnovano Udruženje ljubitelja VW vozila - Buba Beograd, sa osnovnom idejom negovanja kulta automobila legende, poznatog u našem narodu kao BUBA. Ideja se odnosi i na ostala vozila sa vazdušno hlađenim motorima kojima je Buba bila osnov ili uzor za nastajanje.