telekomunikacije"PANASONIC" PBX CENTAR
"PANASONIC" PBX CENTAR Preduzeće "Belcons Int. d.o.o." je ovlašćeni "Panasonic" servis za Srbiju. Preduzeće se bavi distribucijom, inženjeringom, servisiranjem i održavanjem telekomunikacione opreme (telefonskih aparata, telefonskih centrala, fax-a, itd.).

Telekom Srbija
Telekom Srbija Informacije o firmi, uslugama, ISDN i mobilnoj telefoniji, i telefonski imenik sa mogućnošću pretraživanja.

Pupin Telecom
Pupin Telecom Proizvodnja javnih i kućnih telefonskih centrala, LAN i WAN mreže, Internet provajding i strukturno kabliranje.

Kablprojekt
Kablprojekt Bavi se projektovanjem i izvođenjem radova u domenu telekomunikacija. Bavi se izgradnjom optičkih kablova, TT mreža i spojnih puteva, i montažom sistema prenosa i telefonskih centrala.

Sara Elektronik
Sara Elektronik Ovlašćeni prodavac i serviser radio stanica i opreme Motorola za Srbiju i Crnu Goru.

Signal Komunikacije
Signal Komunikacije Ovlašćeni isporučilac Siemens, Ericsson, Cisco Systems, D-ink i 3Com telekomunikacione opreme. Takođe nudi ISDN usluge.

Dual
Dual Proizvodnja antena i opreme za kablovsku i zemaljsku televiziju iz Kruševca. Profil preduzeća, proizvodni program i kontakt.

Livona GIS
Livona GIS Firma specijalizovana za GPS-GIS rešenja. Podaci o preduzeću, ponuđenim solucijama i uslugama, reference i linkovi.

Konsing
Konsing Projektovanje i izvođenje mobilne telefonije, bežične komunikacije, pejdžing sistema, računarskih mreža, sistema napajanja i gromobranske zaštite.

AlgoTech
AlgoTech Nudi telekomunikacijska rešenja, uključujući digitalne telefonske centrale i sisteme za prenos govora i podataka.

Promonte
Promonte Moderna telekomunikaciona kompanija u mešovitom vlasništvu i operater mobilne telefonije koji pokriva celu teritoriju Crne Gore.

Simens d.o.o. - Srbija
Simens d.o.o. - Srbija Preduzeće koje se bavi prometom i održavanjem u elektrotehnici i elektronici se širokim poljem delovanja.

TelefonServis A.D.
TelefonServis A.D. Osnovna delatnost TelefonServisa su telekomunikacije. Društvo se bavi projektovanjem, prodajom, instalacijom i održavanjem komunikacionih sistema i opreme. TelefonServis pruža sledeće usluge: Stručno sagledavanje telekomunikacionih veza; Idejna rešenja za unapređenje telefonskih i računarskih sistema; Izrada kompletnih projekata u oblasti telekomunikacionih tehnologija; Realizacija telefonskih, računarskih i ostalih mreža; Isporuka, montaža i servisiranje telekomunikacione opreme; Priključenje na Internet mrežu...

Telegroup d.o.o.
Telegroup d.o.o. Kompanija koja predlaže i realizuje kompletna rešenja i infrastrukturu komunikacionih sistema i mreža za prenos govora, podataka, internet saobraćaja i multimedijalnih servisa.

Balkan Mobile
Balkan Mobile Sve što ste ikada hteli da znate o mobilnim telefonima, a niste znali koga da pitate. Novosti, saveti, pomoć, ogromna jedinstvena i besplatna download sekcija (igrice, symbian i java programi, melodije, mp3 wav midi amr mmf, 3gp, avi...).

Beophone d.o.o. Beograd Srbija
Beophone d.o.o. Beograd Srbija Beophone d.o.o. Beograd je privatno preduzeće iz Beograda koje ima višegodišnju tradiciju u distribuciji, instaliranju, programiranju i održavanju iz oblasti telekomunikacija sa posebnim akcentom na Panasonic Telekomunikacije. Cilj preduzeća je da svojom stručnošću da značajan doprinos razvoju srpskog telekomunikacionog tržišta, te u tom procesu bude pouzdan partner svim korisnicima.

Incom d.o.o.
Incom d.o.o. Zadovoljstvo nam je da Vam predstavimo našu firmu, koja postoji od 2006. godine. Firma ima 14 zapošljenih i to 3 diplomirana inženjera elektrotehnike, 9 servisera i 2 administrativna radnika. inCOM servis ima licencu za izvođenje radova telekomunikacionih mreža i sistema kao i licencu za projektovanje telekomunikacionih mreža i sistema.

Symbol International doo
Symbol International doo Od svog osnivanja SYMBOL je poslovanje bazirao, prvenstveno na razvoju sopstvenih proizvoda, ali i na trgovini telekomunikacionom opremom ostalih proizvođača. Proizvodni program je uglavnom baziran na široko potrošnim proizvodima, ali smo sa telefonskim kabinskim posrednicima ušli i na područje profesionalnih telekomunikacionih uređaja namenjenih telefonskim govornicama u pošti, hotelima i sl.

AD Telefonija
AD Telefonija Naša rešenja su kompletna i fleksibilna, projektovana prema potrebama klijenata, primenom najnovijih tehnoloških rešenja. Projektovanje i izgradnja mreža uz izuzetnu tehnicku opremljenost i veliko iskustvo stručnih kadrova."Ključ u ruke" rešenja koja prate najnovije trendove u informacionim i komunikacionim tehnologijama. Razvoj i inovacije POS (Point-of-Sale) sistema i široki spetkar proizvoda i usluga za unapređenje poslovanja u oblasti maloprodaje i veleprodaje.

Posta Srbije: Centar za elektronsko poslovanje Poste
Posta Srbije: Centar za elektronsko poslovanje Poste Centar za elektronsko poslovanje Pošte je multimedijalni korisnički centar, koji pruža usluge u oblasti elektronskog poslovanja, kreirane prema potrebama korisnika, uz vrhunski sistem zaštite prenetih informacija. Kao posrednik između Mobilnih operatera i klijenta CePP, u saradnji sa strateškim partnerom Sagom, omogućava realizaciju komercijalnih SMS usluga zahvaljujući najsavremenijim softverskim rešenjima i brzoj SMP konekciji prema mobilnim operaterima.

SMS Naplata - Premium SmS : Online Placanje SmSom
SMS Naplata - Premium SmS : Online Placanje SmSom Poboljšajte poslovanje vaše firme na veoma jednostavan način bez ikakvih ulaganja u infrastrukturu. Procentualno gledano u danas se SMS servisama plaća 35 % Internet (Micro) usluga u svetu. Naš Servis naplata SMS-om (SMS naplaćivanje) je dostupan <<<<
STARION - your SMS solution provider
STARION - your SMS solution provider Starion je provajder komercijalnih SMS usluga sa višegodišnjim iskustvom u oblasti mobilnih komunikacija. O tome govori i uspešna saradnja sa stotinama klijenata koji koriste naše usluge. Naša aplikativna rešenja su integrisana sa mobilnim operaterima i mrežama koje pokrivaju teritoriju Srbije kao i sa više stranih operatera. Starionova robusna i fleksibilna SMS platforma može zadovoljiti sve vaše zahteve i omogućava da vaš SMS projekat u kratkom roku bude u eksploataciji.

Digi Sat doo
Digi Sat doo Digi Sat doo je kompanija koja Vam jednom posetom otvara svet informacija, edukacije i razonode, povezujući različite civilizacije i kulture širom sveta, uz pristupačne cene za svaki dom. Kompanija svoje ciljeve usmerava na razvoj svojih usluga kako u tehničkom pogledu tako i u pogledu kvaliteta i raznovrsnosti ponude.