kombi prevoz putnikaElmond doo kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija
Elmond doo kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija Kombi prevoz putnika i robe u zemlji i inostranstvu kombi vozilima sa 8 sedišta, sa audio sistemom, klimom i Webasto grejanjem. Vršimo i aerodromske transfere sa kućne adrese do aerodroma u Beogradu, Zagrebu ili Budimpešti.

Srpski Transfer Tim kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija
Srpski Transfer Tim kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija Srpski Transfer Tim Vam nudi uslugu prevoza putnika vrhunskog kvaliteta. Kombi prevoz putnika i iznajmljivanje vozila sa vozačem, od vrata do vrata pruža Vam mogućnost brzog i tačnog transporta kada to Vama najvise odgovara.

Autoprevoz Ilija Džikić kombi prevoz, Beograd, Srbija
Autoprevoz Ilija Džikić kombi prevoz, Beograd, Srbija Prevoznička firma Autoprevoz Ilija Džikić se bavi pružanjem usluga prevoza putnika u zemlji i inostranstvu, kao i prevoza putnika sa i od aerodruma Nikola Tesla. Kombi i minibus prevoz putnika uključuje najam kombi i minibus vozila sa profesionalnim vozačem, transfer putnika do bilo koje destinacije i organizovanje prevoza putnika onako kako to Vama odgovara.

R&V Komerc kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija
R&V Komerc kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija Tim profesionalnih vozača će se pobrinuti da svaka vožnja do aerodroma, sajmova, seminara, koncerata, predstava i drugih manifestacija bude prijatna i lagodna. Takođe organizujemo prevoz i doček klijenata na aerodromu, obilaske i izlete kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Orbit kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija
Orbit kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija Orbit je autoprevoznička firma kojoj je osnovna delatnost prevoz putnika u zemlji i inostranstvu, nastao je kao plod dugogodišnjeg rada i iskustva u prevozu putnika. Naša vozila su kapaciteta od 7 do 28 putnika i opremljena su klima uređajem, DVD, frižider. Specijalizovani smo za prevoz putnika do Budimpešte i Beča.

Agencija Genelex kombi prevoz putnika, Novi Sad, Srbija
Agencija Genelex kombi prevoz putnika, Novi Sad, Srbija Agencija Genelex obavlja kombi prevoz putnika iz Novog Sada do željene destinacije kao i registraciju prepis i osiguranje vozila. Sigurno i udobno obavljamo prevoz do aerodroma Nikola Tesla, čekamo vas na aerodromu, vozimo na seminar, sajam, predstavu, koncert i vraćamo kući.

WB auto transfers, prevoz putnika, Srbija
WB auto transfers, prevoz putnika, Srbija 2005. godine smo krenuli kao mala agencija za prevoz putnika. Pružanjem kvalitetnih usluga pridobili smo veliki broj klijenata. Sa povećanjem obima poslovanja, povezali smo se sa poslovnim partnerima i stvorili respektabilni sistem koji ima veliki broj poslovnih i privatnih korisnika u zemlji i inostranstvu.

Nenex Trade d.o.o. kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija
Nenex Trade d.o.o. kombi prevoz putnika, Beograd, Srbija Preduzeće Nenex Trade d.o.o. je osnovano 1992.god. Sedište preduzeća je u Novom Beogradu, kancelarija je u ulici Tošin Bunar. Osnovna delatnost preduzeća je prevoz putnika u međunarodnom i domaćem saobraćaju, kao i najam putničkih automobila.

Central agent izmajmljivanje i prevoz putnika, Beograd, Srbija
Central agent izmajmljivanje i prevoz putnika, Beograd, Srbija Dobrodošli na internet prezentaciju Central agent, firme koje se bavi iznajmljivanjem vozila sa vozačem kao i prevozom putnika i robe. Bilo da je vaše odredište u zemlji ili inostranstvu, naša udobna i klimatizovana vozila učiniće vaše putovanje ili transport ugodnim i pouzdanim.

Simić - Prevozi kombi prevoz putnika, Jagodina, Srbija
Simić - Prevozi kombi prevoz putnika, Jagodina, Srbija Simić - Prevozi je prevoznička agencija koja se bavi vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu. Naši profesionalno obučeni vozači brinu se o Vašoj bezbednosti tokom putovanja, Vaše je samo da se javite, a mi Vam stojimo na usluzi oko izbora destinacije, anganžmana ili pak odmora...