špedicijaASV d.o.o. Beograd špediterske i logističke usluge
ASV d.o.o. Beograd špediterske i logističke usluge ASV d.o.o. Beograd je špeditersko preduzeće specijalizovano za logističke usluge u farmaceutskoj i medicinskoj industriji, uslužan uvoz lekova i medicinskih sredstava, usluge carinskog posredovanja - špedicije i organizacije transporta temperaturno osetljivih, hitnih i specijalnih pošiljki.

Taktšped, međunarodna špedicija i transport
Taktšped, međunarodna špedicija i transport Taktšped sa sedištem u okviru kamionskog terminala Carinarnice Beograd, je preduzeće koje se bavi međunarodnim transportom i špedicijom, carinjenjem i skladištenjem robe i kompletnom logističkom uslugom. Dugogodišnje bogato iskustvo naših zaposlenih, predstavništva na svim većim graničnim prelazima, carinski magacin i dr. su najbolji garant naše poslovnosti i profesionalnosti.

Snupex špedicija, transport, logistika, konsalting
Snupex špedicija, transport, logistika, konsalting Kao kompanija koja pruža usluge kontejnerskog i kamionskog transporta u SCG potpuno je uključena u multi-transportne teretne servise. Sedište Snupex-a je u Beogradu a kompanija poseduje i integrisanu mrežu agenata na teritoriji SCG kao i predstavništvo u Skoplju, Makedonia.

Air speed doo, međunarodna špedicija i transport
Air speed doo, međunarodna špedicija i transport Preduzeće Air speed doo osnovano je 1992. godine, sa sedištem u Beogradu. Osnovna delatnost preduzeća je međunarodna špedicija - carinsko posredovanje i zastupanje, organizacija transporta vlastitim i angažovanim prevoznim sredstvima, skladištenje carinske i necarinske robe, spoljna trgovina...

Luka Beograd, špedicija i posredovanje u transportu
Luka Beograd, špedicija i posredovanje u transportu Luka Beograd obavlja poslove špedicije i posredovanja u transportu. Luka vrši prevoz i dostavu robe do mesta odredišta uz kompletnu obradu robne, transportne i carinske dokumentacije.

Fair Com, međunaroda i unutrašnja špedicija
Fair Com, međunaroda i unutrašnja špedicija Osnovna delatnost špedicije Fair Com je špediterska obrada izložbenih eksponata na međunarodnim sajamskim manifestacijama u zemlji i inostranstvu i carinsko posredovanje pri uvozu i izvozu svih vrsta roba.

Lagermax AED d.o.o. medjunarodni transport, špedicija
Lagermax AED d.o.o. medjunarodni transport, špedicija Lagermax AED d.o.o. je vodeća kompanija za pružanje usluga međunarodnog transporta i logistike na srpskom tržištu. Uz centralu u Beogradu - Šimanovci, kompanija posluje u svim regionalnim centrima: Novom Sadu, Nišu, Paraćinu i Čačku, gde raspolaže distributivno-logističkim skladištima.

Robošped Beograd, špediterske usluge
Robošped Beograd, špediterske usluge Robošped Beograd osnovan je 1991. godine od kada se bavi svim vidovima špediterskih usluga kao što su: organizacija transporta, osiguranje robe, skladištenje robe, dostava robe, konsultantske usluge... Osnivaci Robošpeda Beograd imaju višegodišnje iskustvo u ovoj delatnosti.

Inter-Servis d.o.o. špedicija Beograd, Srbija
Inter-Servis d.o.o. špedicija Beograd, Srbija Preduzeće za špediciju Inter-Servis d.o.o., Beograd, osnovano je 1992. godine, sa namerom da svoje znanje i iskustvo, stečeno u poznatim kompanijama za pružanje transportnih i špediterskih usluga u Republici Srbiji, ponudi svojim komitentima obavljanje poverenih poslova.

K&M International, međunarodna špedicija
K&M International, međunarodna špedicija Naša kompanija je osnovana 1.oktobra 2001.godine u Beogradu i bavi se međunarodnom špedicijom, export-import i consulting uslugama. Delatnost kompanije je podeljena na K&M špedicija, K&M rezervni delovi i K&M BENE kancelarijski nameštaj.