knjigovodstvo, računovodstvoDolap - program za knjigovodstvo
Dolap - program za knjigovodstvo Poslovno - knjigovodstveni program. Velikoprodaja, maloprodaja, PC kasa, više poslovnih objekata, kalkulacija cena, nivelacija, prenosnica, povratnice, račun, predračun, popis, glavna knjiga, izvod, zakonski kontni plan. Program sadrži bar-kod i naziv za 45.000 artikala.

Fipo Soft - programi za knjigovodstvo
Fipo Soft - programi za knjigovodstvo Programi za knjigovodstvo, bibioteke, bilet servise. Klijent-server arhitektura i Web aplikacije. Izrada softvera po narudžbi.

Dolap - program za knjigovodstvo
Dolap - program za knjigovodstvo Poslovno - knjigovodstveni program. Velikoprodaja, maloprodaja, PC kasa, više poslovnih objekata, kalkulacija cena, nivelacija, prenosnica, povratnice, račun, predračun, popis, glavna knjiga, izvod, zakonski kontni plan. Program sadrži bar-kod i naziv za 45.000 artikala.

Fipo Soft - programi za knjigovodstvo
Fipo Soft - programi za knjigovodstvo Programi za knjigovodstvo, bibioteke, bilet servise. Klijent-server arhitektura i Web aplikacije. Izrada softvera po narudžbi.

Knjigovodstvena agencija MR Profi Šabac
Knjigovodstvena agencija MR Profi Šabac Knjigovodstvene usluge za sve vrste delatnosti, osnivanje preduzeća i radnji, prijava i odjava radnika, propisi, obrasci. Lepeza naših usluga prilagodjena je tako da zadovolji potrebe klijenta od osnivanja firme pa tokom celog njenog postojanja u skoro svim segmentima adminitrativno - pravno - ekonomsko - finansijskog aspekta poslovanja.

Agencija za knjigovodstvo Gogić
Agencija za knjigovodstvo Gogić Pružamo knjigovodstvene usluge svih vrsta, bavimo se vođenjem poslovnih knjiga i pružamo obuku za samostalno obavljanje knjigovodstva. Posedujemo sve potrebne sertifikate za knjigovodstvo-računovodstvo i vetašenje. Pored osnovnih delatnosti u pružanju knjigovodstvenih servisa mi se bavimo i prodajom knjigovodstvenih programa, kompjutera i kompjuterske opreme, i pomoćne literature za samostalno vođenje knjiga.

Agencija za knjigovodstvo i konsalting SAJA
Agencija za knjigovodstvo i konsalting SAJA Knjigovodstveni poslovi: Robno-finansijsko knjigovodstvo, Poreske evidencije i obračuni, Plate i radni odnosi, Sastavljanje (redovnih godišnjih i vanrednih) finansijskih izveštaja, Savetovanje iz oblasti poreske politike i finansijsko-materijalnog poslovanja, Zastupanje pred organima kontrole, Konsalting i edukacija: Osnivanje preduzeća i radnji, Strategija i analiza poslovanja, Biznis planovi, Organizacija i optimizacija poslovnih procesa i tokova dokumentacije, Uvođenje poslovnih programa i primene savremenih tehnologija u poslovanju, Obuka zaposlenih za poslove robno-finansijske operative i računovodstva.

Knjigovodstvena agencija 'Nada'
Knjigovodstvena agencija 'Nada' Knjigovodstvena agencija, koja pruža usluge iz sfere računovodstva i daje savete vezane za mala i srednja preduzeća.

Knjigovodstvo Gordana d.o.o.
Knjigovodstvo Gordana d.o.o. Pored kompletnog finansijskog i materijalnog knjigovodstva za Vaše ortačko društvo, akcionarsko društvo, preduzetničku radnju ili privredno društvo nudimo usluge registrovanja i brisanja privrednih subjekata, obrade kredita, prijave i odjave radnika, obračun i kontrolu PDV-a i izradu završnih izveštaja.

Agencija Sinergija
Agencija Sinergija Agencija za knjigovodstvo Sinergija je firma koja pruža knjigovodstvene usluge pravnim licima i preduzetnicima. Znanje naših knjigovodja, moderni računari i softveri iz oblasti knjigovodstva i najnovijih propisa, treba da Vam pruži sigurnost i brzu informaciju.

ADACCO programi za knjigovodstvo
ADACCO programi za knjigovodstvo Adacco paket poslovnih i knjigovodstvenih programa sastoji se od nekoliko modula. To su: finansijsko knjigovodstvo, obračun plata i kadrovska evidencija, materijalno knjigovodstvo i proizvodnja, veleprodajno knjigovodstvo i fakturisanje, maloprodaja (sa ili bez pc kase), pgostiteljsko poslovanje, blagajničko poslovanje, osnovna sredstva, samostalna zanatska radnja, virmani, kamate.

SMS software - programi za knjigovodstvo
SMS software - programi za knjigovodstvo SMS software d.o.o. je privatna kompanija, sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za razvoj i distribuciju poslovnih informacionih sistema - programa za knjigovodstvo. Lista programa: fakturisanje usluga, obračun kamata, PDV evidencija, kasa, obračun zarada, osnovna sredstva, prodaja - STR, finansijsko knjigovodstvo.

Knjigovodstvo Ekonomik
Knjigovodstvo Ekonomik Brzo i jednostavno izaberite pouzdani knjigovodstveni servis, čak i ako ga birate prvi put ili ako niste zadovoljni sadašnjim... Poslovno savetovanje kad god vam zatreba, nema razloga da se sami suočavate sa teškim poslovnim odlukama.

SofTek knjigovodstvo
SofTek knjigovodstvo Softverski paket IksWin je idealan alat za vodjenje knjigovodstva svih preduzeća. Mogu ga koristiti velika, srednja i mala preduzeća kao i knjigovodstvene agencije. Najveću sanagu pokazuje tamo gde knjigovodstovo radi manji broj knjigovodja ili samo jedan jer kretanje kroz kontni okvir, ostale šifarnike, pregled kartica, naloga i svih ostalih izveštaja krajnje jednostavno i očigledno.

Obrasci - Program za popunjavanje i štampanje obrazaca
Obrasci - Program za popunjavanje i štampanje obrazaca HSFormular je jednostavan i fleksibilan program za popunjavanje i štampanje obrazaca. Karakteristike i lakoća rukovanja ga čine jedinstvenim na području Republike Srbije i obaveznim alatom za svakog knjigovođu. U programu se nalaze svi obrasci koji su Vam potrebni za Vaše poslovanje, bilo da su to obrasci za preduzeća, preduzetnike, budžetske ili finansijske orgnizacije, kao što su obrasci za završni račun, platni promet, obračun zarada, osiguranje zaposlenih, poreske prijave (PPP), obrasci iz Agencije za Privredni Registar (APR-a) i mnogi drugi.

LIDDER 2010 - Poslovno radno okruženje
LIDDER 2010 - Poslovno radno okruženje Jedini program na domaćem tržištu koji obuhvata celokupno poslovanje preduzeća, i to ne samo knjigovodstvo već i poslovni odnosno komercijalno - marketinški segment poslovanja...

Poslovno Knjigovodstveni program - Blue Soft 04
Poslovno Knjigovodstveni program - Blue Soft 04 Poslovno knjigovodstveni programski paket Blue Soft 04 se koristi za vodjenje poslovnih knjiga, kao i za praćenje, tj analiziranje samog poslovanja. Namenjen je malim i srednjim preduzećima, knjigovodstvenim agencijama, institutima, samostalnim trgovinskim i ugostiteljskim radnjama. Pouzdan, sveobuhvatan, jednostavan u radu, mogućnost samostalnog prilagodjavanja programa zakonskim izmenama i zaštita podataka kontrolom pristupa samo su neke od karakteristika ovog paketa.

Knjigovodstveni programi i obuka za knjigovodstvo
Knjigovodstveni programi i obuka za knjigovodstvo Knjigovodstveni programi firme V-ENERGY su jedinstveni na trzistu zahvaljujuci ugradjenoj knjigovodstvenoj logici (business intelegence) i vrhunskoj automatici knjizenja u sve poslovne knjige (po oblastima knjigovostva) i u finansijko knjigovodstvo kao i pripadajucoj vrhunskoj obuci pracenoj video materijalom.

Economic knjigovodstvena agencija
Economic knjigovodstvena agencija Economic SR Subotica je knjigovodstvena agencija registrovana 08.03.2000. godine u Trgovačkom sudu u Subotici. Osnovna delatnost radnje je pružanje usluga knjigovodstvo i u finansijskom poslovanju preduzetnika, malih i srednjih preduzeća.

Knjigovodstvena agencija RAAS
Knjigovodstvena agencija RAAS Knjigovodstvo je osnovna usluga naše agencije. Obuhvata celokupnu evidenciju, sa praćenjem propisa iz oblasti računovodstva kao i primenu svih poreskih zakona za preduzeća i preduzetnike.