šlep službeŠlep služba Ljuba, Srbija, Beograd
Šlep služba Ljuba, Srbija, Beograd Šlep služba Ljuba uspešno posluje već 10 godina na teritoriji Srbije. Šlep služba Ljuba raspolaže sa profesionalnim i iskusnim kadrom za organizaciju pomoći na putu, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, specijalnim vozilima adekvatno opremljenim za prevoz.

Atlas servis, šlep služba, Srbija, Novi Sad
Atlas servis, šlep služba, Srbija, Novi Sad Atlas servis doo je osnovan 2008 godine u Novom Sadu kao odgovor na sve veće zahteve tržišta po pitanju pomoći na putu. Kompanija je specijalizovana za pružanje brojnih usluga iz oblasti pomoći na putu, kao što su: šlepanje vozila, prevoz vozila, popravka vozila na licu mesta (struja, pneumatik, gorivo)...

Šlep služba Branislav Stanojević, Srbija, Beograd
Šlep služba Branislav Stanojević, Srbija, Beograd Šlep služba Branislav Stanojević nastavlja porodičnu tradiciju dugu više od 40 godina. Visok kvalitet usluge, konstantno napredovanje i korišćenje savremene tehnologije već dugi niz godina pozicioniraju nas kao pouzdanog partnera na izuzetno zahtevnom tržištu komercijalnog transporta novih i havarisanih vozila.

Šlep služba Basrak, Srbija, Beograd
Šlep služba Basrak, Srbija, Beograd Šlep služba Basrak postoji od 1984. godine. Sedište firme se nalazi u Zemunu, Spirtina 2, kao i u Krnješevcima, na auto-putu Beograd-Zagreb. Vršimo prevoz svih vrsta vozila, plovnih objekata, prikolica, mašina, bagera, traktora, kamiona, autobusa...

Šlep služba Ranđa, Srbija, Surčin
Šlep služba Ranđa, Srbija, Surčin Šlep služba Ranđa, čiji je vlasnika i osnivač Ranđelović Zoran uspešno posluje od 1988. godine. Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost i kvalitet potvrđuju naši klijenti koji su ujedno i najboljareferenca kvaliteta naših usluga. Za sve dobro obavljene poslove zaslužan je naš tim.

Autoprevoznička radnja Željko Petrović, Srbija, Beograd
Autoprevoznička radnja Željko Petrović, Srbija, Beograd Šlep služba Beograd - Autoprevoznička radnja Željko Petrović je uspešna i dinamična kompanija koja već dugi niz godina vrši transport putničkih vozila, kombija, manjih teretnih vozila (do 3300kg), motocikala, traktora, čamaca i mnogih drugih plovnih objekata na teritoriji Srbije i inostranstvu.

Preduzeće Foka d.o.o., šlep služba, Srbija, Niš
Preduzeće Foka d.o.o., šlep služba, Srbija, Niš Preduzeće Foka d.o.o. formirano je 2000. godine sa ciljem da poboljša i obezbedi poslovanje i ispuni zahteve kupaca na vrhunskom nivou. Preduzeće je u stanju da ispuni i najdelikatnije zahteve svojih klijenata.

Šlep služba Ikonić, Srbija, Beograd
Šlep služba Ikonić, Srbija, Beograd Šlep služba Ikonić osnovana je 1985. godine u Beogradu. Sedište kompanije je u Beogradu, a njen osnivač i direktor je Radoje Ikonić. Šlep služba Ikonić je specijalizovana za transport vozila i putnika u zemlji i inostranstvu, a dugogodišnje iskustvo rezultuje velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Auto Šlep Stojča, Srbija, Niš
Auto Šlep Stojča, Srbija, Niš Auto Šlep Stojča je osnovan 24.01.1994. godine od strane preduzetnika Stojančić Slaviše. Osnovne delatnosti firme su auto servis, šlep i taxi služba. U okviru svojih prostorija poseduje i apartman koji je dostupan na korišćenje mušterijama dok se ne otkloni kvar na njihovom prevoznom sredstvu.

Šlep služba Rakić, Srbija, Zemun - Beograd
Šlep služba Rakić, Srbija, Zemun - Beograd Šlep služba Rakić samostalna zanatska radnja osnovana 27.10.1995. godine sa sedištem u Beogradu, Zemun. Firma iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti rada. Osnovna delatnost je prevoz robe u drumskom saobraćaju. Nudimo usluge prevoza: putničkih vozila, manjih kamiona, kombija, motocikala...