vlada i institucije Republike SrbijeVlada Republike Srbije
Vlada Republike Srbije Zvanična prezentacija sa informacijama o Srbiji i vladi, tranziciji i vestima.

Narodna Skupština Republike Srbije
Narodna Skupština Republike Srbije Informacije o sastavu, aktima, aktivnostima, istorijatu, zbirci umetnina, kao i linkovi i kontakt.

Ministarstvo Unutrašnjih Poslova Republike Srbije
Ministarstvo Unutrašnjih Poslova Republike Srbije Istorija policije, nadležnosti, organizacija, prava građana, izdavačka delatnost i zanimljivosti.

Ministarstvo Kulture Republike Srbije
Ministarstvo Kulture Republike Srbije Informacije o resorima, zakonskoj regulativi, projektima, kao i saopštenja, izveštaji o radu i odnosi sa javnošću.

Ministarstvo Finansija Republike Srbije
Ministarstvo Finansija Republike Srbije Informacije o resoru, vesti, dokumenta, pitanja i odgovori i kontakt.

Agencija za Strana Ulaganja i Promociju Izvoza Republike Srbije
Agencija za Strana Ulaganja i Promociju Izvoza Republike Srbije Vladina neprofitna organizacija, koja ima za cilj da unapredi priliv stranih investicija u Srbiju, i pomogne domaćim izvoznicima. Sadrži informacije o slobodnim kapacitetima, strukturi izvoza i vodećim izvoznicima i mape.

Republički Zavod za Statistiku
Republički Zavod za Statistiku Saopštenja, statistički pokazatelji Srbije i opština, izbori 2000. godine, pregled i katalog publikacija.

Мinistarstvo rada i socijalne politike
Мinistarstvo rada i socijalne politike Sadrži podatke o ministru i ekipi, zakonima, pravcu reformi, statistici, i nevladinom sektoru.

Ministarstvo za infrastrukturu i energetiku
Ministarstvo za infrastrukturu i energetiku Zakoni i propisi, izrada i sprovođenje planova, prostorni plan republike, koncesije, licence, inspekcija i bilten.

Uprava Carina Srbije
Uprava Carina Srbije Uprava carina je organ Republičke vlade, u sastavu Ministarstva finansija i ekonomije. Uprava carina obavlja poslove preko svojih područnih jedinica – carinarnica, kojih je 14. U okviru carinarnica, kao niži organizacioni oblici organizovani su carinske ispostave i carinski referati.

Republički Hidrometeorološki Zavod
Republički Hidrometeorološki Zavod Prognoza vremena, osmotreni podaci, stanje voda, kvalitet vode i vazduha, protivgradna zaštita.

Мinistarstvo ekonomije i regionalnog razvoja
Мinistarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Informacije o ministarstvu, aktivnosti, ekonomski odnosi sa inostranstvom, privreda i privatizacija, regionalni razvoj, turizam, zapošljavanje, zakoni i predlozi zakona, dokumenti...

Ministarstvo Inostranih Poslova
Ministarstvo Inostranih Poslova Činjenice o zemlji, spoljna politika, ambasade i konzulati. Na srpskom i engleskom.

Izvršno veće Autonomne Pokrajine Vojvodine
Izvršno veće Autonomne Pokrajine Vojvodine Službena prezentacija vojvođanske vlade. Opšti podaci o pokrajini, organima uprave, regionalnoj saradnji, kao i novosti i arhiva.

Konzularna predstavništva u SR Nemačkoj
Konzularna predstavništva u SR Nemačkoj Informacije o svakoj od diplomatskih ustanova, konzularnim poslovima i formulari.

Generalni Konzulat Srbije u Torontu
Generalni Konzulat Srbije u Torontu Podaci o uslugama, ustanovi, kao i novosti i kontakt.

Ambasada Republike Srbije u Bernu
Ambasada Republike Srbije u Bernu Konzularna odelenja ambasade u Švajcarskoj.

Generalni Konzulat Republike Srbije u Cirihu
Generalni Konzulat Republike Srbije u Cirihu Nudi informacije o konzularnim poslovima, klubovima i poslovni imenik.