advokatura, advokatske kancelarijeAdvokat Alma Prnjavorac
Advokat Alma Prnjavorac Nasledno pravo sa porodičnim pravom, građansko pravo, građanski zakonik, krivično pravo, radno pravo, stambeno pravo, vlasničko pravni odnosi, zemljišne knjige.

Advokatska Komora Srbije
Advokatska Komora Srbije Informacije o udruženju, lokalnim komorama, organima, biblioteci, kao i imenik advokata-članova, forum i oglasi.

Advokatska Komora Beograda
Advokatska Komora Beograda Informacije o aktivnostima, vestima, aktivnosti sednica, propisi ( zakon o advokaturi, advokatska tarifa), publikacije, oglasi, forum, arhiva...

Advokatska kancelarija Blečić and Partners
Advokatska kancelarija Blečić and Partners Advokatska kancelarija Blečić i Partneri sa sedištem u Beogradu, okuplja dinamičan i uspešan tim advokata i pravnika, poznatih po svojoj efikasnosti i posvećenosti zaštiti interesa klijenata, kako u Srbiji tako i u regionu. Blečić i Partneri obezbeđuju kvalitetno pravno savetovanje i iznalazimo rešenja za kompleksne pravne probleme, često pomažući u saradnji između stranih i domaćih investitora i državnih organa.

Advokatska kancelarija Živković - Samarđžić
Advokatska kancelarija Živković - Samarđžić Živković Samardžić je jedna od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji. Živković Samardžić pruža pravne usluge vrhunskog kvaliteta raznovrsnom krugu stranih i domaćih klijenata, aktivnom u građevinskom sektoru i sektoru građevinskih materijala, u finansijama, prehrambenoj industriji, osiguranju i reosiguranju, informacionim tehnologijama, maloprodaji, industriji metala i nemetala, farmaceutskoj industriji, nekretninama i telekomunikacijama.

Advokat Lončar - Andrić
Advokat Lončar - Andrić Advokatska kancelarija Lončar & Andrić (L & A) sa sedištem u Beogradu, okuplja dinamičan i uspešan tim advokata i pravnika, poznatih po svojoj efikasnosti i posvećenosti zaštiti interesa klijenata, kako u Srbiji tako i u regionu. Advokatsku kancelariju čine iskusni advokati koji zajedno rade već duži niz godina pružajući visokokvalitetne usluge svojim klijentima..

Advokatska kancelarija Radović - Ratković
Advokatska kancelarija Radović - Ratković Radović & Ratković je dinamična advokatska kancelarija koja je stekla renome vodećih stručnjaka u privrednim sporovima. Naša advokatska Kancelarija je bila angažovana u većem broju veoma značajnih poslova i sporova u kojima je stvarana nova sudska praksa. Naši advokati su savladali neke od najznačajnijih aktuelnih pravnih problema.

Advokatska kancelarija "Kosić"
Advokatska kancelarija "Kosić" Advokatska kancelarija ''KOSIĆ'' je jedna od vodećih kancelarija koja se bavi privrednim advokatim uz najviše profesinalne standarde ostvarene u dugogodišnjoj praksi u regionu, u saradnji sa najprestižnijim svetskim advokatskim kancelarijama. Organizacija kancelarije, sa kompletnom grupom pravnika, obezbedjuje zaštitu klijenata u optimalizaciji ciljeva u svim obastima poslovnog delovanja.

Advokatska kancelarija Simič i saradnici
Advokatska kancelarija Simič i saradnici Naša kancelarija pokriva širok opseg interesa klijenata. Specijalističkim obrazovanjem, uz stalno usavršavanje i poslovno iskustvo, specijalizovali smo se za sledeće vrste pravnih usluga: Privredna društva i sporovi, Upravni postupci, Nakdnada štete, Parnični postupak i ostalo.

Advokatska kancelarija Radulović
Advokatska kancelarija Radulović Advokatska kancelarija Radulović je plod zaljubljenosti u advokatsku profesiju. Advokatura je složena kao i sam život. Ona se bori za Život, spašava život, pravno usmerava život i pomaže u pravnom zadovoljenju života njenih, odn.naših klijenata. Angažuje takmičarski deo ličnosti, zahteva široko znanje i upornost, a kao krunu nosi svetlonosnu energiju i ljubav prema ljudima.

Advokatska kancelarija Tomić - Stević
Advokatska kancelarija Tomić - Stević Mi smo jedna od vodećih nacionalnih advokatskih kancelarija internacionalne orijentacije u Srbiji. Radimo dinamično i orijentisani smo ka efikasnom postizanju ciljeva naših klijenata. Poteškoće smatramo izazovom, zbog čega i jesmo u poziciji da savetujemo renomirane klijente u Srbiji. Uspeh naših klijenata je istovremeno naš uspeh!

Advokatska kancelarija Siniša N. Vukosavljević
Advokatska kancelarija Siniša N. Vukosavljević Ideal svakog advokata je da klijentu omogući ostvarenje i zaštitu svojih prava a da klijent zadovoljstvo radom izabrane kancelarije prenese na svoje okruženje putem preporuke. Višegodišnja i kontinuirana saradnja sa klijentima naše kancelarije, pokazuje da smo opravdano zadobili njihovo poverenje i na taj način odgovorili osnovnom etičkom principu i kodeksu profesije kojom se bavimo.

Advokatska kancelarija Tasić & Partners
Advokatska kancelarija Tasić & Partners O Nama Tasić & Partners je advokatska kancelarija sa sedištem u Beogradu, specijalizovana za pružanje pravnih usluga stranim i domaćim kompanijama, profesionalnim investitorima i institucijama u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Naš tim pruža specijalizovane korporativne, M&A i pravne usluge iz oblasti preuzimanja akcionarskih društava, privatizacije, tržišta hartija od vrednosti, sastavljanja komercijalnih ugovora, podrške u pregovorima, radnih odnosa, poreza i dr.