arhitekturaAkademija arhitekture Srbije - AAS
Akademija arhitekture Srbije - AAS 1994. Članovi veća Velike nagrade arhitekture Saveza arhitekata Srbije pokrenuli su inicijativu za formiranje Akademije arhitekture Srbije. Zamišljena kao autonomno naučno-umetničko udruženje i akciona organizacija, koja svoju delatnost obavlja prema Statutu, Akademija je uzela u zadatak da “savremenim naučnim sredstvima i metodama postavlja pitanja i pronalazi odgovore na ključne probleme arhitekture i prakse arhitektonskih interpretacija, te da o nađenom obaveštava Savez arhitekata Srbije, odgovarajuće institucije i javnost.” Bivaju definisani i najvažniji programski zadaci Akademije

Arhitektura.mojblog
Arhitektura.mojblog Arhitektura.mojblog-Blog o savremenim tendencijama u svetu arhitekture i tehnologije. Projektovanje, konkursi, projekti, savezi, udruženja, arhitekti.

Arhitektura.rs
Arhitektura.rs Web-portal koji e bavi prevashodno arhitekturom. Kao takav namenjen je arhitektima, studentima arhitekture, ali i svim ljubiteljima arhitekture i ljudima kojima su u datom trenutku potrebne ideje, informacije, uputstva i primeri iz svih oblasti arhitekture kao nauke, umetnosti i tehnike.

Arhitekta.com
Arhitekta.com Arhitekta.com je portal osmišljen da na jednom mestu pruži sveobuhvatne informacije iz oblasti arhitekture, građevinarstva i svih njima srodnih delatnosti. To je svakako i buduća najveća baza projektanata (arhitekte, inženjeri geodezije, građevine, mašinstva, elektrotehnike, saobraćaja, dizajna itd.) u regionu. Na taj način firme imaju mogućnost da se upoznaju sa partnerima i konkurencijom i stručnom javnošću kroz sadržajne i reprezentativne prezentacije.

Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu
Arhitektonski fakultet Univerziteta u Beogradu Sve o arhitektonskom fakultetu, nastavnom osoblju i upravi. Ispitni rokovi, planovi i programi, aktuelnosti.

Beogradska internacionalna nedelje arhikteture
Beogradska internacionalna nedelje arhikteture Beogradska internacionalna nedelja arhitekture, koju su 2006. godine pokrenuli Društvo arhitekata Beograda i Kulturni centar Beograda, kao sveža, dinamična snaga u oblasti arhitekture i urbanog planiranja u Srbiji, obuhvata izložbe, predavanja, radionice i stručno vođenje kroz grad. BINA prepoznaje da odmereno i kultivisano delovanje i razmena između grada i ljudi oslobađa vitalnu energiju, kao i da je jačanjem te energije moguće doći do rešenja za poboljšanje opštih uslova u gradovima.

Viva arhiktetura
Viva arhiktetura Viva arhitektura, specijalisti za uređenje enterijera i property marketing. Najbolji, a nekad i jedini način da dodjete do cilja je vaš projekat uradite u sledećih 3 koraka: -Idejni projekat, - Izrada glavnog projekta, - Ugovaranje projektantskog nadzora

D-design, Beograd
D-design, Beograd D - desin je arhitektonska i dizajnerska firma koja se bavi rešavanjem kompleksin problema u arjikteturi, dizajnu i inženjeringu. Firma radi na konceptima i arhitektonskim planovima za nove škole, parkinge, hotele, banke...

Departman za arhikteturu i urbanizam
Departman za arhikteturu i urbanizam Departman za arhitekturu i urbanizam ima moderan i otvoren nastavni plan i program, u jedinstvu teorije i prakse, lokalnih uticaja i svetskih trendova, baziran na kombinaciji arhitekture kao umetnosti i kao građene sredine od velikog socijalnog, ekonomskog, tehničkog, kulturnog i razvojnog značaja.

Društvo Arhitekata Beograda
Društvo Arhitekata Beograda Zajednička internet prezentacija Saveza arhitekata Srbije i Društva arhitekata Beograda. Ažurne informacije o dešavanjima unutar saveza i društva, objave arhitektonskih konkursa, informacije i delatnost.

Projekat Beograd
Projekat Beograd Projekat Beograd okuplja studente beogradskih univerziteta na programima zajednicke izrade diplomskih radova, gde su teme vezane upravo za grad beograd, vizije njegovog razvoja i resavanje njegovih sadasnjih problema. cilj projekta beograd je da se, kroz zajednicki rad i multidisciplinarni pristup, mladim generacijama i buducim strucnjacima pruzi prilika da daju ideje, pokazu kreativnost i potencijale i predloze resenja za razvoj slozene strukture grada u kojem zive i o cijoj buducnosti zele da misle.

Super Prostor, portal za arhikteturu
Super Prostor, portal za arhikteturu SuperProstor je internet portal za arhitekturu i kulturu prostora u Srbiji i regionu jugoistočne Evrope.

Udruežnje arhitekata Srbije
Udruežnje arhitekata Srbije Prezentacija Društva arhitekata Valjeva. Informacije o arhitektonskim dešavanjima u Valjevu i okolini, informacije o raspisanim konkursima.

Udruženje urbanista Srbije
Udruženje urbanista Srbije Više od pola veka Udruženje urbanista, kao jedinstvena strukovna i stručna organizacija, učestvuje u burnim procesima urbanizacije naše zemlje. Urbanisti su se stalno susretali sa prošlošću i sadašnjošću, a mislili na budućnost. Danas Udruženje urbanista Srbije okuplja značajan broj individualnih članova (arhitekti, građevinski inženjeri, prostorni planeri, ekonomisti, pravnici, ekolozi, geodeti, saobraćajni inženjeri, mašinski inženjeri, geografi, elektroinženjeri, šumarski inženjeri, informatičari i inženjeri hortikulture).

YU Build - Srbija
YU Build - Srbija YU Build - Arhitektura i građevinarstvo u SCG. Kolekcija apstrakata iz graditeljskih i arhitektonskih časopisa, graditeljske novosti, arhitektonski konkursi i tenderi.