antikvarniceAntikvarnica "Diamond", Beograd
Antikvarnica "Diamond", Beograd Antikvarnica Diamond nudi unikatnu izradu zlatnog i srebrnog nakita, stručnu procenu vrednonosnih stvari, restauraciju starinskog i stilskog nameštaja, restauraciju i konverzaciju slika.

Antikviteti Milenković
Antikviteti Milenković Antikvarnica Milenkovic u ovom oskudnom srpskom tržištu antikviteta, nudi muzejske komade nameštaja i predmeta primenjene umetnosti. Detaljnom pretragom našeg sajta uverićete se u originalnost i autentičnost predmeta o kojima su svoje mišljenje dali istoričari umetnosti i kustosi.

Antikavarnica - Galerija Rhino
Antikavarnica - Galerija Rhino Antikvarnica i galerija čija je delatnost otkup i prodaja antikviteta i umetničkih predmeta kao i usluge restauracije umetničkih predmeta, komisione prodaje i stručnih procena i konsultacija.

Artefekt Galerija
Artefekt Galerija Internet galerija koja se bavi aukcijama, prodajom i promocijom umetničkih dela i antikviteta: aukcije, prodaja, galerije, servisi.

IAntikvarnica "Stare Knjige"
IAntikvarnica "Stare Knjige" Antikvarnica Vulin se nalaziu samom centru Beograda, u ulici Brankovoj 23 i sadrži bogatu ponudu knjiga svih žanrova i godina štampanja (proizvodnje). Posedujemo odsek arheologije, umetnosti i književnosti, lingvistike, istorije, medicine, poezije, nauke i ostalo...

Antikvarijat Vulin, prodaja starih knjiga
Antikvarijat Vulin, prodaja starih knjiga Antikvarnica Vulin se nalaziu samom centru Beograda, u ulici Brankovoj 23 i sadrži bogatu ponudu knjiga svih žanrova i godina štampanja (proizvodnje). Posedujemo odsek arheologije, umetnosti i književnosti, lingvistike, istorije, medicine, poezije, nauke i ostalo...

Galerija Antikvarnica "Ambijenta"
Galerija Antikvarnica "Ambijenta" U samom centru grada, u pešačkoj zoni, nalazi se galerija-antikvarnica Ambijenta, jedno od znamenitih i značajnih mesta u Beogradu, koje obavezno treba posetiti. Tu možete naći izuzetne poklone, kako za sebe, tako i za vama drage osobe. Ako je potrebno da opremite enterijer, onda ste opet na pravom i najboljem mestu u gradu za to.

Atelje"Politura", restauracija stilskog nameštaja
Atelje"Politura", restauracija stilskog nameštaja U našem ateljeu je urađena restauracija, konzervacija i politiranje mnogih vrednih i unikatnih komada antikvitetnog stilskog nameštaja. Dati nameštaju novi sjaj, a u isto vreme zadržati patinu davno prošlih vremena je oduvek bio naš cilj.