Obuća Čizme CipeleZlatara Babić, burme, verenicko prstenje, Beograd
Zlatara Babić, burme, verenicko prstenje, Beograd Jedinstvene i sofisticirane burme su naš zaštitni znak. Dobro došli u Zlataru Babić i naše zajedničko putovanje kroz burme. Burme su inače najstarije obeležje braka, prave se ručno i mašinski, u kombinaciji sa dragim kamenjem. Mogu biti od belog, žutog i crvenog zlata, ali burme mogu takođe biti izrađene i kombinovanjem ove tri legure. Kada su burme u pitanju, ne postoji strogo pravilo vezano za nošenje burme, ali postoji simbolika.

Zlatar, zlatarska radnja, Beograd
Zlatar, zlatarska radnja, Beograd Naša mala zlatarska radnja nalazi se već više od pola veka u srcu Beograda. Za to vreme nismo se mnogo promenili, sem što se trudimo da stalno obogaćujemo asortiman proizvoda, u suštini ostali smo isti – vredni, radni, pouzdani, tačni, kvalitetni, korektnih cena, ljubazni prema mušterijama.

Zlatara Topalović, ogrlice, narukvice, minđuše, Beograd
Zlatara Topalović, ogrlice, narukvice, minđuše, Beograd U zlatari Topalović možete pronaći najfinije komade nakita, koji će zadovoljiti najrazličitije ukuse. Stručna obrada, nove tehnologije i precizna izrada odlikuju ovaj porodični posao započet pre više od 45 godina, i kao rezultat daju tehnički i estetski kvalitetan komad nakita, koji parira svetskim trendovima.

Zlatara Andrejević, nakit, prstenje, burme, Beograd
Zlatara Andrejević, nakit, prstenje, burme, Beograd Kada je beogradski zlatar Andreja Andrejević dobio sina Kostu, zaradovao se što će jednog dana svoju umetnost i svoju zlatarsku radnju imati kome da preda. Njega je, pak, u tajne zlatarstva, pre Drugog svetskog rata, uveo čuveni Stojan Oreščanin, u ono doba jedan od najznačajnijih zlatara Balkana.

Zlatara Stefanović, srebrni nakit, brilijanti, burme, Beograd
Zlatara Stefanović, srebrni nakit, brilijanti, burme, Beograd Tokom prvog veka postojanja zlatara Stefanović, osnovno načelo kojim smo vođeni je da samo kvalitet materijala i izrade, naš odnos prema kupcima i specifičan stil koji negujemo treba da budu izvor naše reputacije i razlog što nam verujete.

Zlatara Panić, vereničko prstenje, burme, nakit, Beograd
Zlatara Panić, vereničko prstenje, burme, nakit, Beograd Posetite našu radnju i otkrijte najnovije trendove u dizajnui izradi burmi i vereničkog prstenja, kao što su burme u kombinaciji belog i roze zlata ili sofisticirani modeli optočeni cirkonima ili brilijantima.

Zlatara Gligorić, burme, narukvice, minđuše, Pančevo
Zlatara Gligorić, burme, narukvice, minđuše, Pančevo Zlatara Gligorić postoji od 1993. godine i u svojoj ponudi ima širok izbor zlatnog nakita: zlatne burme, kaučuk, narukvice, minđuše, prstenje, lanci, privesci ...Ono što ne pronađete na našem sajtu naćićete u našoj zlatari jer dobar broj artikala nije izložen na Internetu.

Zlatara Janković, sve vrste zlatnog i srebrnog nakita, Novi Sad
Zlatara Janković, sve vrste zlatnog i srebrnog nakita, Novi Sad Zlatara Janković u Novom Sadu je osnovana 1990. godine. Zlatara Janković proizvodi sve vrste zlatnog i srebrnog nakita u serijskoj i unikatnoj izradi ručno, presovanjem, kovanjem i livenjem.

Zlatara Pan, popravka i prodaja zlatnog nakita, Bačka Palanka
Zlatara Pan, popravka i prodaja zlatnog nakita, Bačka Palanka Samostalna zanatsko - trgovinska radnja zlatara Pan osnovana je 1993. god. u Bačkoj Palanci a od avgusta 2005. god. je proširena i na poslovnu jedinicu u Novom Sadu. Naš tim obučenih radnika, kako u radionici tako i u prodajnim objektima, bavi se izradom, popravkom i prodajom zlatnog nakita.

Zlatara Nena, izrada nakita od zlata, Ruma
Zlatara Nena, izrada nakita od zlata, Ruma Nalazimo se u centru Rume, grada u središtu Srema. Bavimo se izradom nakita od plemenitih metala, zlata i srebra. Radimo sa metalima koji simbolizuju trajnost, a mi im dajemo lepotu i vrednost znanu osobama koje ga nose.

Zlatara Tanasković, burme, minđuše, ogrlice, Beograd
Zlatara Tanasković, burme, minđuše, ogrlice, Beograd Leta '95. godine sa završenim zlatarskim zanatom nastavljena je tradicija izrade zlatnog nakita pod imenom Zlatara Tanasković. Umeće starih iskusnih majstora zlatarske proizvodnje Juvela preneto je na Gorana Tanaskovića kao mladog i perspektivnog čoveka koji želi da održi duh starog zlatarskog zanata.