NaočareTehnomarket, asortiman kucne tehnike
Tehnomarket, asortiman kucne tehnike Tehnomarket - Najveci asortiman kucne tehnike na trzistu. Najpovoljnije cene i popusti iz asortimana 3D LED LCD televizori, Bela Tehnika, Fotoaparati, Kamere, Laptopovi, Štampači, Telefoni, Mašine za sudove, Mikrotalasne rerne, Šporeti, Usisivači, Pegle, Mikseri, Cediljke, Multipraktici, Sokovnici, Blenderi i mnogo drugo.

Merkator tržni centar
Merkator tržni centar Poslovni sistem Mercator d.d. je jedna od vodećih slovenačkih kompanija, koja načinom poslovanja u oblasti trgovine, proizvodnje i pružanja usluga promoviše bolji kvalitet života i poslovne saradnje.

Ušće shopping center
Ušće shopping center UŠĆE Shopping Center je najveći šoping centar u Srbiji i regionu. Na šest nivoa i 50.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora, nalazi se 150 prodavnica, restorana, barova, igraonica, supermarket i multipleks bioskop sa 11 sala, kuglanom i igrama na sreću. UŠĆE Shopping Center je mesto susreta svih generacija, centar kupovine i porodične zabave

Zira tržni centar
Zira tržni centar U samom centru Beograda nalazi se Zira Centar, najmoderniji u zemlji i jedinstven po svojoj strukturi. Izgrađen je po uzoru na najpoznatije tržne centre u svetu i svojim sadržajem ispunjava sve potrebe savremenog tržišta i poslovanja. Ekskluzivna shopping zona prostire se na dva sprata, iznad grčkog lanca „Super Vero“

Delta City shopping centar
Delta City shopping centar Prvi pravi šoping-mol u Srbiji još od svog otvaranja predstavlja glavno odredište onih koji žele da gradsku vrevu zamene uživanjem. U njegovom predivnom, modernom ambijentu, ispunjenom palmama i svetlošću, mnogobrojni posetioci pronalaze zabavu. Veliki broj prodavnica, multipleks bioskop, kuglana, velika dečija igraonica, kafići i restorani – zajedno čine da kupovina, hrana i druženje postanu prava, vrhunska zabava.

Merkur trgovacki centar
Merkur trgovacki centar .U Srbiju Merkur prenosi već provereni koncept prijatne kupovine koju odlikuje pregledno predstavljanje artikala spojenih u ponudu MERKURDOM i MERKURPROFI. Na jednom mestu Vam je ponuđeno više od 30.000 različitih proizvoda i predstavlja kupcima „potpun" koncept prijatne kupovine, čija je glavna odlika pažljivo određen put kupovine, oblikovan u moderan, lepo uređen prodajni prostor sa preglednom ponudom 50.000 različitih kvalitetnih proizvoda od renomiranih proizvođača.

Millenium, modni centar
Millenium, modni centar U srcu Beograda - centru kulturnog života prestonice, Knez Mihajlovoj ulici, nalazi se Modni cetrar Milenijum. Ušuškan reprezentativnim spomenicima kulture, baštama kafića i uzavrelim gradskim životom opravdano zauzima najekskluzivnije mesto u gradu. Zrno svežine savremenog doba savršeno uklopljen u boemske damare Beogradske kaldrme.

Eurocentar, poslovno trzni centar
Eurocentar, poslovno trzni centar Eurocentar je konceptualno jedinstven poslovno tržni centar u samom srcu Beograda, sa ulazima iz Makedonska ulice br. 30 i Dečanske br. 5. Od Trga Republike i Knez Mihajlove ulice kao tradicionalnog glavnog trgovačkog i poslovnog jezgra prestonice udaljen je samo 150m.

Idea, Trzni i hipermarket centar prehrambenih proizvoda
Idea, Trzni i hipermarket centar prehrambenih proizvoda Tržni centar Idea Super na Bežanijskoj kosi prostire se na 11.500, a hipermarket na 5000 kvadrata. Prema najavama u hipermarketu će se prodavati 20.000 artikala većinom srpskih proizvođača. Uz voće i povrće, u ponudi će biti i 400 vrsta svežeg hleba, peciva i kolača koji se svakodnevno pripremaju, a u gastro odjeljenju u ponudi će biti više od 50 vrsta jela i salata, ali i veliki asortiman svežeg mesa i ribe. U sastavu supermarketa je i vinarija, a na posebnim odjeljenjima prodaju se audio, tehnička i informatička oprema, kućne potrepštine, tekstil, odeća i kozmetika.

Roda Megamarket, asortiman robe široke potrošnje 
Roda Megamarket, asortiman robe široke potrošnje Roda Megamarket Beograd u Roda Centru na Novom Beogradu. Prostire na 8.100 metara kvadratnih prodajne površine, u ponudi ima preko 50.000 proizvoda, potrošačima su na raspolaganju 32 kase, dok je ispred objekta, obezbeđeno 732 parking mesta. U Roda Centru, pored Megamarketa, nalaze se i drugi sadržaji, među kojima su prodavnice Intersport, Modiana, parfimerija Beautique, a posetioci imaju i mogućnost izbora iz bogate ponude drugih lokala u centru. Za najmlađe posetioce, svakog vikenda, organizuje se zabavni program.

DIS hipermarket, najveći domaći trgovinski lanac
DIS hipermarket, najveći domaći trgovinski lanac Komapanija DIS d.o.o. je najveći domaći trgovinski lanac. Već 20 godina uspešno posluje u domenu veleprodaje, maloprodaje i franšize. Svoje poslovanje temeljimo i unapređujemo kroz integrisani sistem upravljanja kvalitetom i bezbednošću namirnica koje nudimo kupcima u našim objektima.

Tehnomanija, tehnika megamartket
Tehnomanija, tehnika megamartket Tehnomanija d.o.o.je najveća mega prodavnica tehnike u Srbiji! Najpovoljnije cene kvalitetne tehničke robe na tržištu - Bela tehnika, televizori, audio, video, fotoaparati, kamere, telefoni, šporeti, frižideri, računari...Danas, posle 13 godina posvećenosti kupcu, postala je lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo. Bogata ponuda koja sadrži više od 17000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača uz 16 maloprodajnih objekata.

Tehnomarket, asortiman kucne tehnike, Srbija
Tehnomarket, asortiman kucne tehnike, Srbija Tehnomarket - Najveci izbor kucne tehnike na trzistu. Najpovoljnije cene i popusti iz asortimana 3D LED LCD televizori, Bela Tehnika, Fotoaparati, Kamere, Laptopovi, Štampači, Telefoni, Mašine za sudove, Mikrotalasne rerne, Šporeti, Usisivači, Pegle, Mikseri, Cediljke, Multipraktici, Sokovnici, Blenderi i mnogo drugo.

Maxi, prehrambena trgovina, Beograd, Srbija
Maxi, prehrambena trgovina, Beograd, Srbija Maxi je maloprodajni lanac prehrambenog tipa. Prvi Maxi supermarket otvoren je krajem 2000. Godine na Novom Beogradu. Maxi je ubrzo postao sinonim trgovine koja brine o potrošačima, prati svetske trendove i uvodi novine u sve segmente poslovanja. Pored trajnih prehrambenih proizvoda prodaju se sveže namirnice, kozmetički i higijenski program, proizvodi kućne galanterije, mali kućni aparati, sezonski program...