SatoviSočiva Online
Sočiva Online Dobrodošli na internet prodavnicu SočviaOnline.rs gde možete kupiti svoja sočiva povoljno sa isporukom u Srbiju. Naša firma Severus D.O.O. posluje sa kontaktnim sočivima od 2011 sa namerom da našim kupcima ponudimo najkvalitetnije usluge: - brza isporuka - kvalitetna sočiva - originalni proizvodi - garancija Kada kupujete sočiva u našoj radnji preko interneta možete biti sigurni da dobijate ista sočiva kao kod svog očnog lekara (oftamologa) samo jeftinije.

Diopta, optičarska radnja, Beograd
Diopta, optičarska radnja, Beograd Diopta d.o.o. je preduzeće za maloprodaju, distribuciju i proizvodnju vrhunskih optičkih proizvoda. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i prodaja dioptrijskih naočara, prodaja kontaktnih sočiva, naočara za sunce i proizvoda precizne optike.

La Gatta, optičarska radnja, Beograd
La Gatta, optičarska radnja, Beograd Ugradnja stakala svetski poznatog japanskog proizvođača HOYA, kao i prodaja visoko brendiranih naočara, samo su deo La Gatta tradicije, firme koja pod tim imenom postoji od 15. decembra 2005. godine, a kao porodičan zanat već više od 20 godina. U La Gattinim radnjama imate veliki izbor sunčanih naočara i dioptrijskih okvira sledećih brendova:ALAIN MIKLI, ALEXANDER WAN, GBULGARI, BURBERRY, CARTIER, CHANEL, CHLOE, CHROME..

Lensoptic, specijalizovana optička prodavnica
Lensoptic, specijalizovana optička prodavnica Lensoptic je savršeno uigran tim visokoobrazovanih stručnjaka sa velikim iskustvom i potpunom posvećenošću poslu i klijentima. no što ćete na prvi pogled zapaziti je naš odnos prema Vama – ljubazan, neposredan i prijatan. Na drugi pogled primetićete da svakome pristupamo na jedinstven način, upravo u skladu sa vašim, jedinstvenim i specifičnim potrebama.

SK company, ditributer sunčanih naočara
SK company, ditributer sunčanih naočara Preduzeće SK Company d.o.o je osnovano 1990 godine u Beogradu i pretežna delatnost preduzeća je prodaja i distribucija sunčanih načara i dioptrijskih okvira. SK Company je ekskluzivni distributer fabrike DeRigo Vision S.p.A iz Italije sa svojim svetski poznatim brendovima: Police, Sting, Lozza, Fila, Givenchy, Escada, Furla, Ermenegildo Zegna,Chopard, Blumarine.

Umbrella Pinhole naočare
Umbrella Pinhole naočare ako je koncept pinhol naočara prisutan već neko vreme, tek im je poslednjih godina porasla popularnost. Ovo je delom zbog lepšeg i bolje oblikovanog dizajna koji se mogu naći na tržištu danas, zajedno sa većim prihvatanjem njihove korisnosti podjednako od strane potrošača i lekara. Danas je uveliko prihvaćeno da pinhol naočare poboljšavaju vid onima koji pate od poremećaja nepravilnog vida, čak i oftamolozi koriste pinhole opremu prilikom pregleda kada postoji nepravilnost refrakcije.

Optika Sfera, sunčane naočare sa i bez dioptrije, Zemun
Optika Sfera, sunčane naočare sa i bez dioptrije, Zemun Optika SFERA nudi veliki izbor aktuelnih modela naočara za sunce renomiranih firmi iz sveta mode. Reč je o brendovima koji postavljaju nove trendove, ali i standarde kvaliteta kada je u pitanju zaštita od štetnog UV zračenja.

Italoptik, optičarska radnja, Beograd
Italoptik, optičarska radnja, Beograd Svojim obimnim asortimanim ITALOPTIK je, u doslovnom značenju te reči, pokrio sa preko petnaest različitih stilskih proizvodnih linija sunčanih naočara i okvira za dioptriju celokupno tržište kupaca. ITALOPTIK, već 20 godina sa vama, pruža veliki izbor dioptrijskih ramova i sunčanih naočara najpoznatijih svetskih brendova: Police, Fila, Furla, Etro, La Perla, Lozza, Givenchy, Escada, Sting, Jean PaulGaultier, Ermenegildo Zegna, Chopard, Ray Ban...

Egzakta Optik, optičarska radnja, Beograd
Egzakta Optik, optičarska radnja, Beograd Egzakta optik rešava problem tako što će Vas pre svega pregledati lekar koji će proceniti pre svega o kakvom se problemu radi. Lekar je taj koji će jednim opštim oftamološkim pregledom, koji pored pregleda vida, podrazumeva i pregled prednjeg očnog segmenta na biomikroskopu, pregled očnog dna i merenje očnog pritiska, argumentovano i stručno proceniti kakva je vrsta problema

Fine Zeissoptic moderna optika Beograd
Fine Zeissoptic moderna optika Beograd FINE ZEISSOPTIC je savremena, moderna optika sa dugogodišnjim iskustvom i porodičnom tradicijom. Taj fenomenalni spoj savremenog i tradicionalnog, kao krajnji rezultat daje kvalitet koji se ogleda u svakom segmentu našeg rada. Uverite se u to i posetite nas u prijatnom ambijentu naših maloprodajnih objekata.

Naocare Online, prodaja suncanih naocara i kontaktnih sociva
Naocare Online, prodaja suncanih naocara i kontaktnih sociva Online prodavnica suncanih naocara i kontaktnih sociva Naocare Online. Najveci izbor klasicnih, polar naocara i sociva za sunce. Naocare za sunce za svaki uzras muške, ženske, dečije, sportske....

Jolie online prodaja naočara za sunce
Jolie online prodaja naočara za sunce Jolie doo je mlada firma, osnovana marta 2009. Naša osnovna delatnost je uvoz i veleprodaja naocara za sunce. U ponudi imamo preko 280 modela, u više boja, kako aktuelnih trendova, tako i klasicnih modela, po izuzetno atraktivnim cenama. Svi modeli su sa UV 400 zaštitom.

Vicai Optika, optičarska radnja, Beograd
Vicai Optika, optičarska radnja, Beograd Optičarska radnja je osnovana 1992. godine. Počela je da radi kao zanatska radnja, bavila se prodajom naočara. Od našeg asortimana nudimo Kontaknta sočiva, Brendirane ramove, Dioptrijske okvire i ostalo.

Yason naočare, online shop brendiranih proizvodjača
Yason naočare, online shop brendiranih proizvodjača Narucite naočare putem našeg web shop-a i očekujte ih na kućnoj adresi. Suncane naocare najpoznatijih proizvođača na jednom mestu. Dostava svih proizvoda koje naručite je BESPLATNA. Izaberite naočare koje vam najviše odgovaraju iz našeg bogatog asortimana renomiranih svetskih proizvođača.