Popusti Grupna kupovinaUnikatan ručno radjen nakit Koishi, Beograd
Unikatan ručno radjen nakit Koishi, Beograd Koishi jewelry je prvi brend na ovim prostorima nastao s idejom da nakit približi individualnom ukusu klijenta. Kompletan nakit iz naše ponude je unikatan i ručno izradjen, dizajniran i smišljen u našoj radionici, sa ličnim pečatom autora Ivane Damjanović.

Radionica za izradu umetničkog nakita Milama, Beograd
Radionica za izradu umetničkog nakita Milama, Beograd Potpuno nova linija nakita od plemenitog kamenja od sada u ponudi. Plemenito kamenje je kombinovano sa privescima ručne izrade od čistog srebra ili bakra ili sa elementima od srebra 925.

Silver Stone Shop, Nakit i drago kamenje, Beograd
Silver Stone Shop, Nakit i drago kamenje, Beograd Zlatarsko-juvelirska radnja Mitić gotovo četiri decenije kvalitetom svojih usluga i dizajnom nakita pleni Vašu pažnju i stiče poverenje svojih kupaca. U našem prodajnom mestu "HAPPY DIAMONDS for you" možete kupiti komade nakita posebnog dizajna i izrade, poručiti izradu vereničkog prstena sa dijamantom, dizajnirati uz konsultaciju sa zlatarom svoje burme ili bilo koji komad nakita.

Maestro Jewelers, ekskluzivni satovi i dijamantski nakit, Beograd
Maestro Jewelers, ekskluzivni satovi i dijamantski nakit, Beograd Maestro Jewelers je u Srbiji već 20 godina ekskluzivni distributer najpoznatijih svetskih proizvođača satova, dijamantskog nakita i pribora za pisanje: Audemars Piguet, Chopard, de Grisogono, IDC, IWC, Raymond Weil, Ulysse Nardin, Vacheron Constantin i Zenith. Princip poslovanja, uspostavljen prilikom osnivanja, i danas se strogo poštuje: Only the best from art & craft!

Petite Geneve Petrović, nakit Bvlgari i Robeto Coin
Petite Geneve Petrović, nakit Bvlgari i Robeto Coin Od 1884 god. Bvlgari vazi za sinonim Italijanskog juvelirskog stila. Protkane svojim grčko-rimskim nasledjem, Bvlgari kreacije vežile su za omiljene, kako medju evropskom aristokratijom, istorijskim umetnicima i piscima tako i medju glamoroznim zvezdama modernog doba.

Pandora ručno rađen nakit
Pandora ručno rađen nakit PANDORA dizajnira, proizvodi i prodaje ručno završen i moderan nakit napravljen od originalnih materijala po pristupačnim cenama. PANDORA nakit se prodaje u više od 65 zemalja, na šest kontinenata na preko 10.000 prodajnih mesta, uključujući i preko 700 konceptualnih radnji.

Biser prodavnica bizuterije, Beograd
Biser prodavnica bizuterije, Beograd Počeli smo kao zanatska radnja za izradu i prodaju bižuterije pre 14 godina. Vremenom počinjemo da se bavimo uvozom i veleprodajom nakita. Redovno snadbevamo veliki broj maloprodaja u Srbiji i Crnoj Gori. U našoj ponudi se nalazi preko 1500 modela mindjuša, preko 1000 modela ogrlica, narukvica

Dve šmizle, Beograd
Dve šmizle, Beograd “Dve Šmizle“ je brend koji postoji od 2002. Godine. Bavimo se maloprodajom i veleprodajom modnog nakita, SWAROVSKI ELEMENATA i repromaterijala za izradu bižuterije. Kreativni dizajn, izuzetan kvalitet i pistupačne cene doprineli su brzoj popularnosti “Dve Šmizle”, a iskustvo, istančan ukus i inovativni stil doveli su brend u poziciju da diktira modne trendove.

Jelena plus, prodaja ručno radjenog nakita, Beograd
Jelena plus, prodaja ručno radjenog nakita, Beograd Ako volite radnje koje nude raznovrstan izbor, čije stvari bez obzira da li se radi o unikatnom nakitu od poludragog kamenja i srebra ili o lampama koje raznovrsnom toplom svetlošću i bojama osvetljavaju taj nakit i slike koje su lepe svaka na svoj način, onda je naša radnja koja se zove "Jelena+" i koja se nalazi na Vračaru u Sinđelićevoj 6, pravi izbor za Vas.