Akcije Katalozi PopustiMETRO Cash & Carry, katalog
METRO Cash & Carry, katalog METRO Cash & Carry je tržišni svetski lider koji posluje u okviru METRO Group, trgovačke grupe koja je treća po veličini u svetu. U ovom trenutku ima 100.000 zaposlenih radnika, posluje na tri kontinenta, u Evropi, Aziji i Africi, u 33 zemlje sveta sa 700 distributivnih centara.

Eurosalon, salon nameštaja, katalog
Eurosalon, salon nameštaja, katalog Kompanija Eurosalon je prisutna na srpskom tržištu preko dvadeset godina i sve vreme uspeva da održi renome lidera u svetu nameštaja i prateće opreme za enterijere. Zahvaljujući svojoj doslednosti u borbi za kvalitet, ekskluzivitet i pouzdanost, Eurosalon se specijalizovao da prilogođava ponudu potrebama svojih kupaca. Ovlašćeni je distributer za preko 150 proizvođača nameštaja iz celog sveta, nudeći asortiman najkvalitetnijih svetskih brendova.

Forma Ideale nameštaj, proizvodi na akciji
Forma Ideale nameštaj, proizvodi na akciji Početak firme Forma Ideale datira iz 1995. godine kada je, kao porodična firma, osnovana samostalna zanatska radnja EL-EN. Glavni proizvodni program bili su set stolovi u kombinaciji punog drveta, stakla i pločastog materijala.

Maxi, katalog
Maxi, katalog Maxi je maloprodajni lanac prehrambenog tipa koji od kraja jula 2011. godine posluje u okviru međunarodnog maloprodajnog lanca Delhaize iz Belgije. Prvi Maxi supermarket otvoren je krajem 2000. Godine na Novom Beogradu. Maxi je ubrzo postao sinonim trgovine koja brine o potrošačima, prati svetske trendove i uvodi novine u sve segmente poslovanja. .

Matijević, industrija mesa, katalog
Matijević, industrija mesa, katalog Preduzeće za proizvodnju i promet Industrija mesa "Matijević" je organizovano kao Društvo sa ograničenom odgovornošću sa 100% učešćem privatnog kapitala. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i promet mesa i mesnih prerađevina.

Grupa Merkur, aktuelni katalog
Grupa Merkur, aktuelni katalog U Merkurovom trgovačkom centru razveselićemo vas bogatom ponudom proizvoda za lepši dom i spretne ruke. Kroz širok prodajni program zastupamo priznate domaće i strane robne marke, konstantno uvodimo novosti i pratimo modne trendove.

Kika, salon nameštaja, katalog
Kika, salon nameštaja, katalog Kika spada u vodeće kuće nameštaja u Evropi. Široki asortiman u 69 kuća za uređenje doma nudi više od 50.000 artikala za sve potrebe i sve cenovne razrede. Od praktičnih potrepština do visokotehnoloških rešenja, naši kupci nalaze raznoliku i bogatu ponudu. Pod motom "sve iz jedne ruke" nudimo i potpunu uslugu - između ostalog dostavu, montažu, merenje, planiranje, preuzimanje starog nameštaja, instalacije vodovoda i struje i još mnogo više.

Idea, katalog
Idea, katalog Kompanija IDEA prisutna je na tržištu Srbije sa svojim veleprodajnim uslugama od 1992. godine, a nakon akvizicije od strane Agrokora 2005. godine zakoračila je i u segment maloprodaje. Danas IDEA u svom sastavu ima 155 maloprodajnih objekata širom Srbije i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.

Home Center, sve za vašu kuću, katalog
Home Center, sve za vašu kuću, katalog Home Center ima razrađene kanale nabavke robe na domaćem i stranom tržištu, sa ponudom preko 20.000 artikala, koji mogu zadovoljiti skoro sve potrebe za oplemenjivanje prostora u domaćinstvima. U osnovnoj ponudi nalaze se sledeće grupe proizvoda: oprema za kuhinju i kupatilo, kućni tekstil, dekorativni predmeti, bela tehnika, audio i video tehnika, mali kućni aparati, kompjuterska oprema, klima uredjaji, rasveta...

ComTrade Shop, prodaja IT proizvoda, katalog
ComTrade Shop, prodaja IT proizvoda, katalog ComTrade Shop - lanac maloprodajnih objekata specijalizovanih za prodaju IT proizvoda i dodatne opreme, prenosnih telekomunikacionih uređaja i digital home enterteinmenta osnovan je 2005. godine. Poznati smo po stalnom ulaganju dodatnog truda kada je u pitanju kvalitetna usluga i zadovoljstvo kupaca.

Games prodavnice, najnovije akcije
Games prodavnice, najnovije akcije Games - jedini pravi gaming lanac u Srbiji sa najvećom ponudom. Pc igre, PSP, PS2, PS3, Wii, DS, Xbox, najveći Gaming Web shop, Beograd, Srbija.

Loopmedia prodavnica muzičke opreme, katalozi
Loopmedia prodavnica muzičke opreme, katalozi Loopmedia nastala je 1992. godine u Novom Sadu. Prvobitan naziv firme je bio TV Video Centar, a delatnost je bila vezana isključivo za servisiranje profesionalne i kućne elektronike. Danas Loopmedia pomaže komintentima da do svojih ciljeva dođu na jednostavan i brz način.

Kompanija IDEA, akcije
Kompanija IDEA, akcije Kompanija IDEA prisutna je na tržištu Srbije sa svojim veleprodajnim uslugama od 1992. godine, a nakon akvizicije od strane Agrokora 2005. godine zakoračila je i u segment maloprodaje.

Persu marketi, akcije-katalog
Persu marketi, akcije-katalog Persu marketi, kao vodeći lanac maloprodajnih objekata, bavi se pretežno trgovinom na malo prehrambenim i neprehrambenim proizvodima. Svoju delatnost, u preko 90 objekata, ostvaruju na teritoriji Srednjebanatskog i Južnobačkog okruga.

Kompanija Mercator, akcije
Kompanija Mercator, akcije Mi, iz Mercatora, brinemo o svakodnevnoj raznolikoj i povoljnoj ponudi, a osim toga za vas stalno pripremamo povoljne akcije koje se međusobno prilično razlikuju, ali i odlično dopunjuju. Svi proizvodi koji su na akcijskoj prodaji, označeni su posebnim vidljivim markerima. Na taj način izbor je lakši i kupovina bolja.

Win Win! IT - AV oprema, Bela Tehnika, akcije
Win Win! IT - AV oprema, Bela Tehnika, akcije Najveći lanac maloprodaja IT Opreme, AV opreme, Bele Tehnike i malih kucnih aparata u Srbiji - Win Win! Win Win je deo grupe Alti d.o.o., koja posluje na prostorima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. U svom planu ima i širenje na druga tržišta u okruženju.

Tehnomanija, katalog
Tehnomanija, katalog Bogata ponuda koja sadrži više od 17000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača, pored 16 maloprodajnih objekata kupcima je dostupna na sajtu www.tehnomanija.rs. Ova prodavnica, prva te vrste u Srbiji, predstavlja ne samo mesto tačnog, jednostavnog, i pravovremenog izvora informacija o različitim proizvodima, već je i pionir elektronskog poslovanja u regionu.