Psi, kinologijaBalkan kennels portal
Balkan kennels portal Portal je rezultat rada grupe ljubitelja pasa a sa ciljem da se registrovane odgajivačnice predstave na domaćem ali i na inostranom tržištu. Naime smatramo da na teritoriji Balkana već dugi niz godina postoje odgajivačnice koje su u samom vrhu na svetskoj sceni. Takve odgajivačnice imaju svoj renome ali smatramo da bi domaća javnost trebala da bude više informisana o njihovim radu i uspesima koje postižu na raznim takmičenjima.

Veterinar Beograd,Veterinarska Ambulanta Alessandra
Veterinar Beograd,Veterinarska Ambulanta Alessandra Veterinarska ambulanta Alessandra je prva privatna veterinarska ambulanta u ex Jugoslaviji. Strategija i smisao našeg rada sve ove godine je poboljšanje veterinarsko - medicinske brige za životinje uz korišćenje kurentne opreme, tretmana, procedure i lekova.U kinološkom svetu, veterinarska ambulanta Alessandra je uvek bila u središtu pažnje oko koje se okupljaju veliki odgajivači pasa rase Nemački ovčar, Doberman, Rotvajler, Američki Stafordski terijer, Nemačka Doga.

Kinološki savez Republike Srbije
Kinološki savez Republike Srbije FCI standarsi svih grupa pasa, abecedni spisak rasa pasa, pretraga šampiona i internacionalnih šampiona, kinološki klubovi i kinološka društva, spisak svih kinoloških sudija, baza od preko 2000 odgajivačnica, najnovije kinološke vesti...

Dobermann Review
Dobermann Review Vodič u doberman svetu danas. Prezentacije svih aktuelnih svetskih mužjaka, ženki, odgajivačnica. Reklame za štenad koja su na prodaju.

Bulterijer - kralj svih terijera
Bulterijer - kralj svih terijera Ovaj sajt je amatersko delo Nemanje i Vladimira Mijailovića, i apsolutno je neprofitabilan. Nastao je iz želje da se neupućenoj javnosti u pravom svetliu prikaže pas koji je poslednjih godina u Jugoslaviji nepravedno zapostavljen.

Forum o psima i kinologiji na Balkanu
Forum o psima i kinologiji na Balkanu Forum Balkan Kinology ( Balkanska Kinologija ) je namenjen svim kinolozima i ljubiteljima pasa sa Balkana a i sire. U koliko volite pse, razumete pse, mozete da pomognete sa veterinarskim ili drugim savetima, trazite pomoc ili zelite prosto da se druzite.

OF Stara Moravica
OF Stara Moravica Porodica Mrazovac je osnivač i vlasnik škole pasa Of Stara Moravica, između gradova Subotice i Bačke Topole u Staroj Moravici. Škola ima iskustvo sticano više od 25 godina. Kao uzgajivačnica je registrovana 1982. godine. kod F.C.I. (Međunarodne Kinoloske Federacije) u Briselu.

Kinološko društvo Mladenovac
Kinološko društvo Mladenovac 2006 god. kinološko društvo Mladenovac organizovalo je IX saveznu izložbu pasa koja je bila jedna od najposećenijih u zemlji. Danas kinološko društvo broji oko 30 članova, i u okviru društva je osnovan i klub ljubitelja nemačkih lovnih terijera ( NLT klub ). Ove 2007-e godine kinološko društvo "Mladenovac" slavi 25 godina postojanja.

Dog Guard Team - Obuka Pasa
Dog Guard Team - Obuka Pasa Ekipa DOG GUARD TEAM je osnovana 2000 godine sa osnovnom namenom obuke pasa, za pravna i fizička lica. Obučavamo pse za čuvarsku sluzbu, ličnu zaštitu, osnovno vaspitanje, ring obuku, vršimo pripremu pasa za kinološku sezonu... Obučavane pse kod nas, na svim kinološkim manifestacijama, prezentujemo lično po želji vlasnika.

Njufaundlendi Dobrodušni Crni Džinovi
Njufaundlendi Dobrodušni Crni Džinovi Sajt o Njufaundlendima, dobrodušnim crnim džinovima, najdivnijem psu i najdivnijem stvorenju u životinjskom svetu. Poreklo, karakteristike, narav, Njufaundlendi i deca, krzno, nega, Njufaundlend kao čuvar...

Zlatni lav
Zlatni lav Zlatni Lav je odgajivačnica Američkih stafordskih terijera.

e-kinologija, kinološki portal
e-kinologija, kinološki portal e-kinologija je informacioni sistem namenjen kinološkim organizacijama, prvenstveno organizatorima manifestacija, kinološkim društvima, kinološkim savezima i pasminskim klubovima. Iza e-kinologije stoji grupa entuzijasta, sa preko 20 godina (svako ponaosob) kinološkog i/ili informatičkog iskustva.

Kinološki savez Vojvodine
Kinološki savez Vojvodine Početak rada vojvođanske kinologije vezan je za prvu izložbu lovačkih pasa i utakmicu lisičara (jamara) održanu u Subotici 24. avgusta 1925. godine. Sa ovom izložbom i utakmicom lovačkih pasa u Vojvodini je udaren kamen temeljac razvoju lovne kinologije.

Kinološko udruženje Stig, Požarevac
Kinološko udruženje Stig, Požarevac U Požarevcu, kao i uopšte celoj Stiškoj ravnici, po kojoj je Društvo i dobilo ime, odvajkada se gajila ljubav prema životinjama. Prema konjima i psima naročito. Prve pisane podatke, prve fotografije koje se tiču rasnih pasa i njihovih vlasnika, nalazimo u ranim dvadesetim godinama prošlog veka.

Kinološko Društvo Kragujevac
Kinološko Društvo Kragujevac Kinološko Društvo Kragujevac osnovano je 1966.god. sa središtem u Kragujevcu. Kao i svake godine, KD Kragujevac je domaćin više kinoloških manifestacija koje je odobrila Međunarodna Kinološka Federacija (FCI) i Kinološki Savez Srbije, a kao priznanje za dugogodišnji uspešan rad na polju kinologije. K.D. Kragujevac je iz svojih redova dalo puno priznatih i uvaženih kinoloških radnika i sudija.

Kinološko društvo Begej, Zrenjanin
Kinološko društvo Begej, Zrenjanin Kinološko društvo Begej iz Zrenjanina postoji i uspešno radi od 2001. godine. Osnivač, a i trenutni predsednik društva je Aziri Nurija, jedan od poznatijih kinologa u zemlji. Njegova ljubav prema lovu i tridesetsedmogodišnje kinološko iskustvo ga je navelo da osnuje ovo društvo i na taj način unapređuje kinologiju u opštini Zrenjanin.

Srpski odbrambeni pas BAK - odgajivačnica
Srpski odbrambeni pas BAK - odgajivačnica Srpski odbrambeni pas je rasa nastala na planini Romaniji ukrštavanjem vukova, napuljskih mastifa, rotvajlera, bosanskih tornjaka i američkih stafor terijera. Ukrštanje je završeno 1991. god. te se ta godina uzima kao godina nastanka rase Srpski Odbrambeni Pas.

Kinološko društvo Rusanda, Melenci, Srbija
Kinološko društvo Rusanda, Melenci, Srbija Kinološko društvo Rusanda iz Melenaca postoji i radi od 2009. godine. Osnivači,su ljudi koji su jedni od poznatijih kinologa u zemlji. Svakim danom brojimo sve vise članova i trudimo se da okupimo što vise stručnijih ljudi. Ono postiji i radi zbog Vas da bi se unapredila kinologija.