Zaštita životinjaORCA, organizacija za poštovanje i brigu o životinjama
ORCA, organizacija za poštovanje i brigu o životinjama MISIJA ORCA je da obezbedi prihvatanje zaštite životinja kao značajno društveno pitanje, promoviše poštovanje, brigu i odgovoran odnos prema njima u cilju skladnog suživota ljudi i ostalih životinja.

Sloboda za životinje
Sloboda za životinje Sajt udruženja koje se bori za prava na život svih životinjskih vrsta. Na našem sajtu ćete imati priliku da steknete nova saznanja i da upoznate istine slabo poznate široj javnosti. Nadamo se da ćete svim ovim biti podstaknuti da date svoj doprinos i pridružite nam se u našim akcijama i zalaganju za prava i slobodu svih životinja.

Životinje se žale! Zaštita životinja, sprečite patnje životinja
Životinje se žale! Zaštita životinja, sprečite patnje životinja Zaštita životinja, sprečite patnje životinja. Veličina i moralni napredak jednog naroda zavisi od načina na koji poštuje životinje. Univerzalni Život, duhovno delo Isusa Hrista - reč proroka za današnje vreme, zalaže se protiv klanja, ubijanja životinja, jedenja njihovog mesa, i eksperimenata nad životinjama u medicinske svrhe.

Liga za ornitološku akciju Srbije i Crne Gore
Liga za ornitološku akciju Srbije i Crne Gore Misija Lige za ornitološku akciju SCG je zaštita ptica putem zaštite samih vrsta, njihovih staništa i značajnih lokaliteta kroz uključivanje javnosti. Posvećena edukaciji građana SCG o ekološkom značaju i estetskom zadovoljstvu koje ptice pružaju, LOA vodi kampanju za zaštitu ptica i biodiverziteta SCG.

Help Animals
Help Animals Udruženje Help Animals osnovano je u Beogradu 1992. godine, kao nevladino i neprofitabilno udruženje gradjana, sa glavnim ciljem da se životinje zaštite Ustavom i da država počne da se brine o njima kao u svim civilizovanim zemljama. Pored toga, naša primarna aktivnost je briga o životinjama u azilu "Riska".

Arka, društvo za zaštitu životinja
Arka, društvo za zaštitu životinja Arka - Društvo za zaštitu životinja i životne sredine je neprofitna organizacija – udruženje gradjana, formirano 1995 godine u Novom Sadu i registrovano u Agenciji za Privredne Registre.

Poklanjam rs - udomite, poklonite kućnog ljubimca
Poklanjam rs - udomite, poklonite kućnog ljubimca Udomljavate štence ili mačiće? Poklanjate psa, mačku, zeca, morsko prase, papagaja, kornjaču, ribice? Mali oglasi na Poklanjam rs u kategoriji Kućni ljubimci su pravo mesto za vas.