Voće, povrćeHazelnut & Leska - proizvodnja lešnika
Hazelnut & Leska - proizvodnja lešnika Firma čija je osnovna delatnost proizvodnja lešnika, sadnica leske kao i pružanje stručne i tehničke pomoći pojedincima i firmama koje se bave ili bi želele da se bave gajenjem lešnika.

Miletić Plantaže - Proizvodnja jagoda
Miletić Plantaže - Proizvodnja jagoda Naša misija podrazumeva promovisanje savremenog uzgoja jagoda, istraživanje, razvijanje i unapređivanje novih tehnologija uzgoja, izgradnja takvih standarda uzgoja, prerade i plasmana koji će prevazići sve postojeće svetske i evropske standarde, što će učiniti jagodu iz ovog dela Evrope najtraženijom i najcenjenijom.

Aronia, prodaja i proizvodnja sadnica, Srbija
Aronia, prodaja i proizvodnja sadnica, Srbija Superior Seeds doo je prva domaća privatna selekciona stanica, osnovana 1993. godine, sa ciljem unapređenja poljoprivredne, prvenstveno povrtarske i voćarske proizvodnje, preko uvođenja boljih, domaćih sorti u praksu.

Plemic Komerc - proizvodnja, pakovanje svežeg i sušenog voća
Plemic Komerc - proizvodnja, pakovanje svežeg i sušenog voća Potencijalnim kupcima nudimo sledece proizvode sa prostora zapadne Srbije: suva šljiva (sa košticom i bez koštice) rinfuz ili u najsavremenijoj ambalaži, bundevsko seme (sa košticom i bez koštice) rinfuz i komercijalna pakovanja, suncokret (nepečen i pečen) rinfuz i komercijalna pakovanja, orah, svež i suvi vrganj, lisičarka crna truba, suva borovnica, uskoro i suve jabuke i kruške...

Sadnice voća, sadnice vinove loze - Economcop
Sadnice voća, sadnice vinove loze - Economcop U našoj ponudi svakog proleća i jeseni se nalaze sadnice voća, ali i vinove loze, uključujući kalemove i podloge. Tokom sezone, mada bolje je malo ranije, od nas možete potražiti da kupite određene vrste sadnica, sortu i količinu, ali da biste bili sigurni da ćete dobiti ono što tražite u sezoni, kontaktirajte nas ranije (bilo kada u toku godine) i na taj način možemo čak i rezervisati vašu narudžbu.

Malina-impex Valjevo
Malina-impex Valjevo Bavimo se pakovanjem lekovitog bilja, praškastih proizvoda, zrnastih proizvoda, žitarica, začina.Iz svog pak centra Malina-impex nudi širok asortiman proizvoda: filter cajevi, klasicni cajevi, rinfuz cajevi, praskasti proizvodi, zacini, lekovito bilje, zitarice...

Intersad prodaja i proizvodnja sadnica, Rumenka, Srbija
Intersad prodaja i proizvodnja sadnica, Rumenka, Srbija Intersad iz Rumenke, kod Novog Sada, je osnovan 2005. Godine. Ekskluzivni je predstavnik italijanskog rasadnika Salvi Vivai za Srbiju, vodećeg proizvođača sertifikovanih sadnica jagoda u Evropi. Takođe, posedujemo i sopstvenu intezivnu proizvodnju jagoda na polietilenskoj foliji na površini od 5 ha.

Kalem Plus, rasadnik voća, Lazarevac, Srbija
Kalem Plus, rasadnik voća, Lazarevac, Srbija Rasadnik voća Kalem Plus nudi širok asortiman voćnog sadnog materijala. Voćni rasadnik Kalem Plus garantuje tačnost, čistoću i kvalitet sadnog materijala. Nalazimo u Lazarevcu, kod Kruševca. Meštani ovog sela bave se još vinogradarstvom i voćarstvom ali proizvodnja loznih i voćnih sadnica im je glavno zanimanje.