Ribice, akvaristikaAkvarijum Centar Beograd, Zemun, Srbija
Akvarijum Centar Beograd, Zemun, Srbija Akvarijum Centar Beograd, Zemun - Najniža cena izrade akvarijuma, gotovi akvarijumi Juwel, ATMAN i mnogi drugi. Akvarijumske ribice, akvarijumske biljke i kompletnu opremu za Vaš akvarijum možete naći kod nas po najpristupačnijim cenama.

Akvarijum org - Svet akvaristike
Akvarijum org - Svet akvaristike Uz pomoć našeg sajta možete više da se informišete i naučite kad je u pitanju akvaristike. Forum je deo koji naši posetioci rado posećuju jer mogu da pitaju sve što im nije jasno dok ostali članovi koji su malo iskusniji u akvaristici vrlo rado im odgovaraju i samim tim pomažu.

Ciklidi.org - Afrički, Američki, Azijski
Ciklidi.org - Afrički, Američki, Azijski Obavezno mesto za ljubitelje ciklida. Baza ciklida, galerija, faq, artikli-članci vezani za ciklide, forum...

Akvadekor, univerzalne 3D pozadine, Novi Sad, Srbija
Akvadekor, univerzalne 3D pozadine, Novi Sad, Srbija Akvadekor, kao prvi i jedini proizvođač originalnih pozadina i akvarijuma ovog tipa na našem tržištu, predstavlja seriju unikatnih pozadina za vaše akvarijume i terarijume podeljenu u 8 grupa! Najnovija tehnologija i najkvalitetnija oprema i materijali koje Akvadekor koristi obezbeđuju najviši kvalitet akvarijuma i pozadina na tržištu.

Amazona, prodaja akvarijuma i opreme, Beograd, Srbija
Amazona, prodaja akvarijuma i opreme, Beograd, Srbija Akvaristička radnja Amazona osnovana 1987. godine u Beogradu. Amazona u svom asortimanu ima tropske ribice, kornjačice, sitne životinje, ptice i kompletnu opremu za njihov uzgoj. Amazona nudi i usluge izrade, montaže i održavanje akvarijuma.

Diskusi - uzgajanje i mrest
Diskusi - uzgajanje i mrest Uzgajanjem i razmnozavanjem Diskusa se bavim vise od 15 godina. Na mojoj maloj farmi sam selektivno razmnozio jako puno varijateta diskusa kao sto su Daimond blue, Snek skin, Red white nebula, Red velvet, Checkereboard, stripe, map red mallboro pigeon, Leopard Diskus.