Cveće, cvećareCvećara Gardenia Zrenjanin
Cvećara Gardenia Zrenjanin Prodaja saksijskog cveća i izrada aranžmana od rezanog i suvog cveća za sve prilike. Bavimo se uređenjem enterijera saksijskim cvećem i izradom aranžmana od suvog cveća po porudžbini kao i dostavom cveća.

Cvećara Cveta, gajenje i prodaja cveća, Beograd - Zemun
Cvećara Cveta, gajenje i prodaja cveća, Beograd - Zemun Svojim profesionalnim iskustvom osoblje cvećare Cveta pomoćiće Vam da obradujete svoje najmilije cvećem aranžiranim u bukete ili korpe, ulepšate svoj svakodnevni životni i radni prostor. Slavlje, svadba, proslava rođendana, poslovni sastanak i druge svećanosti biće prijatnije uz lepo aranžirano cveće.

Kazablanka - Vaša kuća cveća - Beograd
Kazablanka - Vaša kuća cveća - Beograd Svojim iskustvom i ljubaznošću osoblja cvećare, Kazablanka će vam pomoći da obradujete svoje najmilije, ulepšate svakodnevni životni i radni prostor. Ako neka prilika i nije toliko posebna, uz naše aranžmane će postati...

Cvećara Ljubičica - Novi Sad
Cvećara Ljubičica - Novi Sad Cvećara Ljubičica važi za jednu od prvih cvećara koje su osnovane u Novom Sadu, a naši aranžmani su primer spoja iskustva, elegancije i aktuelnog trenda. Nudimo raznovrsne usluge aranžiranja, pravimo: bukete, bukete za mlade, vence, suze, korpe, razne aranžmane itd. Jednom rečju imamo cveće za svaku priliku.

Cvetić Paketić
Cvetić Paketić Elektronska prodavnica cveća. Pretraga po kategorijama: katalozi, ukrasno bilje, perene, prihrana, cvetnice, knjige...

Eko magic, Novi Beograd- Ulepšajte Vaš životni prostor
Eko magic, Novi Beograd- Ulepšajte Vaš životni prostor Bavimo se izradom cvetnih aranžmana za sve vrste ugostiteljskih i drugih objekata, za svečane prilike i proslave. Pored izrade cvetnih aranžmana EKo Magic se bavi i izradom alpinetuma, održavanjem zelenila i zelenih površina kao i prostornim planiranjem i dekoracijom enterijera i eksterijera.

Florela - Kraljevo
Florela - Kraljevo Veleprodaja repromaterijala za cvećare i salon cveća, može se pohvaliti ogromnim iskustvom stečenim tokom 16 godina rada. U našem salonu cveća "Gerber" očekuje vas široki izbor saksijskog, rezanog i suvog cveća. Takođe i veliki izbor dekorativnog materijala i cvetnih aranžmana.

Garden Centar Beograd - cveće, biljke, aranžiranje, dekoracija, bašta
Garden Centar Beograd - cveće, biljke, aranžiranje, dekoracija, bašta Preduzeće koje se bavi proizvodnjom i prodajom hortikulturnih proizvoda, projektovanjem i hortikulturnim inženjeringom. Kod nas ćete pronaći veliki izbor rezanog i saksijskog cveća, vrtnog ukrasnog bilja, semena, lukovica i rasada, suvog i veštačkog cveća, kao i bogat izbor hortikulturne galanterije i alata za sve prilike i potrebe.

Obojeni Program - Jagodina
Obojeni Program - Jagodina Proizvodnja i prodaja ukrasne ambalaže i distribucija rezanog cveća iz uvoza. Obojeni program se bavi proizvodnjom ukrasne ambalaže za pakovanje cveća, distribucijom proizvoda iz sopstvenog asortimana kao i siroku ponudu ambalaže i repromaterijala iz uvoza i distribucijom rezanog cveća iz uvoza (Holandija, Italija, Turska) kao i cveća iz domace proizvodnje.

Teleflora Srbija - Neka cveće govori
Teleflora Srbija - Neka cveće govori Online prodaja i isporuka cvetnih aranžmana u Srbiji i Ex Jugoslaviji kao i širom sveta. Kao ogranak međunarodnog lanca Teleflor International, posreduje u isporuci cveća iz naše zemlje u inostranstvo i iz inostranstva u našu zemlju.

Garden Srbija
Garden Srbija Prezentacija cveća, četinara, ruža, fontana i ostalog što može ulepšati Vaš životni i radni prostor. Proizvođači, udruženja, izložbe, sajmovi, časopisi, naš prilog kulturi vrta.

Gardenia, Zemun
Gardenia, Zemun Uvoz saksijskog bilja iz Holandije, klijentima možemo ponuditi i luksuzne saksije, stakleni program, dekorativne elemente, suvo i veštačko bilje, lampe, sezonsku dekoraciju. Pored prodaje, kompanija izrađuje idejna rešenja dekoracije enterijera, projektovanje i izvođenje uređenja eksterijera, vrši usluge održavanja spoljnih i unutrašnjih biljaka, kao i iznajmljivanja deko elemenata za posebne prilike.