Ptice, papagajiKlub za zaštitu i odgoj ptica "Sombor" iz Sombora
Klub za zaštitu i odgoj ptica "Sombor" iz Sombora Dobro došli na zvanični sajt Kluba za zaštitu i odgoj ptica "Sombor" iz Sombora. Na sajtu ćete biti u prilici da vidite sve informacije vezane za odgoj ptica u Somboru, aktivnosti kluba, naših članova kao i pratećeg sadržaja...

Klub za zaštitu i odgoj ptica "Sombor" iz Sombora
Klub za zaštitu i odgoj ptica "Sombor" iz Sombora Dobro došli na zvanični sajt Kluba za zaštitu i odgoj ptica "Sombor" iz Sombora. Na sajtu ćete biti u prilici da vidite sve informacije vezane za odgoj ptica u Somboru, aktivnosti kluba, naših članova kao i pratećeg sadržaja...

Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore - CZIP
Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore - CZIP Misija CZIP je zaštita ptica i njihovih staništa, monitoring ornitofaune Crne Gore, edukacija građana, popularizacija ornitologije, kao i saradnja sa drugim organizacijama u zemlji i inostranstvu koje se bave zastitom prirode. Od ukupnog broja evropskih vrsta ptica (526), 297 vrsta ili 57% može se danas redovno registrovati u Crnoj Gori.

Društvo za zaštitu i odgoj ptica Slavuj, Beograd
Društvo za zaštitu i odgoj ptica Slavuj, Beograd Mi smo udruženje gradjana, koje okuplja ljubitelje i odgajivače ptica, spremne da organizovano i stručno rade na zaštiti i odgoju ptica. Naš član može biti svako ko je ljubitelj ptica, (nije obavezno da bude i odgajivač), i ima želju da svojom aktivnošču pomogne u zaštiti i boljem odgoju ptica.

Gouldians
Gouldians Ovo je prvi privatan srpski sajt posvećen Guld amadinama. Moja je želja da prikažem i popularišem drugačiji pristup gajenju Guld amadina. Takođe mislim da će ovde moći da se upoznaju sa tim lepim i u svemu izuzetnim pticama, i oni koji o njima malo znaju.

Odgajivačnica papagaja Jakovljević
Odgajivačnica papagaja Jakovljević U odgajivačnici papagaja Jakovljević možete nabaviti preko 40 vrsta papagaja, hranu, vitamine, kaveze i svu ostalu potrebnu opremu za kućno, ili profesionalno gajenje papagaja.

Papagaji
Papagaji Sve o papagajima, vrste, saveti, forum, galerija, pomoć...

Odgajivačnica Papagaja Lemajić, Srbija
Odgajivačnica Papagaja Lemajić, Srbija Sajt je prvenstveno namenjen odgajivačima i ljubiteljima papagaja, ali i onima koji to nisu a žele da saznaju nesto više o papagajima. Ovde smo pored papagaja koje trenutno imamo u odgajivačnici opisali i probleme sa kojima se odgajivaci i vlasnici pernatih ljubimaca najvise sreću.

Uzgajivačnica egzotičnih ptica, Novi Kneževac, Srbija
Uzgajivačnica egzotičnih ptica, Novi Kneževac, Srbija Odgajivačnica se nalazi na severu Banata u Novom Kneževcu, vlasnik je Sava Banjac (SRB 39-1). Uzgajanjem egzotičnih ptica uspešno se bavi od 1993. godine, gde možemo videti oko 30 vrsta egzotičnih ptica. Većinu čine ptice sa australijskog i afričkog podneblja, pored toga tu su i ptice sa podneblja Indonezije.