Biljke, šumeCactus Info :: Zadovoljstvo gajenja kaktusa i sukulenata
Cactus Info :: Zadovoljstvo gajenja kaktusa i sukulenata Web stranica posvecena kaktusima i sukulentima. Nega i uslovi gajenja kaktusa i sukulenata. Mini enciklopedija o kaktusima i sukulentima sa galerijom fotografija velikog broja biljaka.

Pokret gorana i volonterski centar Vojvodine
Pokret gorana i volonterski centar Vojvodine Pokret gorana i volonterski centar Vojvodine je ekološka organizacija osnovana 1960. godine sa ciljem okupljanja mladih i učešca u akcijama pošumljavanja. Aktivnosti masovnog pošumljavanja su kasnije zamenjene podizanjem zelenih površina u gradskim sredinama i podizanjem drvoreda pored puteva, vodotokova i vetrozaštitnih pojaseva u poljima.

Uprava za šume Crne Gore
Uprava za šume Crne Gore Internet prezentacija Uprave za šume Crne Gore, preduzeća koje je po Zakonu o šumama nadležno da gazduje šumskim resursima Crne Gore. Osnovna misija uprave je unapređenje zaštite i očuvanje šuma, a time i cjelokupne životne sredine.

Javno preduzeće Vojvodina šume
Javno preduzeće Vojvodina šume Uzgoj, zaštita, upravljanje zaštićenim prirodnim dobrima, održavanje i obnova šuma, proizvodnja šumskog semena i sadnog materijala i podizanje novih šuma i šumskih zasada, korišćenje šuma za rekreaciju, proizvodnja šumskih proizvoda šuma, proizvodnja rezane građe i drugo korišćenje šuma.

Svet Biljaka - Enciklopedija biljaka, Prodavnica biljaka
Svet Biljaka - Enciklopedija biljaka, Prodavnica biljaka Sajt posvećen biljkama. Osnova sajta je forum na kojem možete diskutovati, razmenjivati mišljenja i iskustva vezana za biljke, deo pod nazivom "Svet Biljaka" je zamišljen kao mini enciklopedija svih biljaka, ankete, tekstovi...

Herbateka - Biljke i Zdravlje
Herbateka - Biljke i Zdravlje Lekovite biljke i prirodne mogućnosti za zdravlje. Bilje je sa nama od kada postoji ljudski rod - bilje služi kao baza za mnoge lekove, a nauka je omogućila da supstance koje ono nudi, postanu mnogo jače i delotvornije na zdravlje. Biljke nisu alternativa... biljke su lek i zdravlje.

Bonsai društvo Beograda - patuljasta drvca
Bonsai društvo Beograda - patuljasta drvca Bonsai umetnost se sastoji u sposobnosti da se odabere biljka ili drvo koje ima potencijal da postane bonsai i da se pažljivo gaji primenom uobičajenih tehnika hortikulture. Ove tehnike, od kojih su mnoge prilagođene gajenju bonsaija, kombinuju se sa umetničkim osećajem, tako da se biljka stopi sa posudom u kojoj se gaji dajući potpuni utisak odraslog drveta, ali u minijaturnoj formi.

Bilje - lekovito bilje, zdravlje, alternativna medicina
Bilje - lekovito bilje, zdravlje, alternativna medicina Lekovito bilje i prirodne mogućnosti za zdravlje.

Industrijsko bilje
Industrijsko bilje Najjače neprofitabilno poslovno udruženje industrije za proizvodnju ulja, šećera, duvana, hmelja i ostalog industrijskog bilja.

Udruženje za lekovito bilje Dr Jovan Tucakov, Sokobanja
Udruženje za lekovito bilje Dr Jovan Tucakov, Sokobanja Udruženje Dr Jovan Tucakov iz Sokobanje je dobrovoljno udruženje. Okuplja firme i pojedince koji se profesionalno ili amaterski bave lekovitim, aromatičnim, začinskim i sličnim biljem, šumskim plodovima i proizvodima na bazi pomenutog bilja - uzgajivače, berače, prerađivače i ljubitelje ovog bilja.