škole stranih jezikaŠkola stranih jezika MANHATTAN - Užice
Škola stranih jezika MANHATTAN - Užice Edukativni sajt za sve koji žele izučavati engleski jezik. Poslovni engleski, engleski u tehnici, knjige na engleskom za čitanje itd. Škola Manhattan nalazi se u Užicu u centru grada. Posetite nas.

Škola stranih jezika MANHATTAN - Užice
Škola stranih jezika MANHATTAN - Užice Edukativni sajt za sve koji žele izučavati engleski jezik. Poslovni engleski, engleski u tehnici, knjige na engleskom za čitanje itd. Škola Manhattan nalazi se u Užicu u centru grada. Posetite nas.

Goethe Institut - Učenje Nemačkog Jezika
Goethe Institut - Učenje Nemačkog Jezika Nemački institut za učenje stranog jezika u Beogradu. Kursevi nemačkog jezika Goethe-Instituta Beograd namenjeni su studentima mlađim zaposlenima, koji studiraju ili poseduju fakultetsku diplomu saradnicama i saradnicima onih firmi koje ostvaruju intenzivne privredne kontakte sa Nemačkom...

Škola stranih jezika i računara Spell
Škola stranih jezika i računara Spell Škola stranih jezika i računara "Spell" postoji već preko 5 godina organizuje kurseve iz engleskog, nemačkog, španskog, francuskog i italijanskog jezika, kao i kurseve računara. Takođe, škola Spell je sertifikovani test centar za dobijanje LCCI diplome, sertifikata koji izdaje Londonska privredna komora.

Berlitz Beograd - škola stranih jezika
Berlitz Beograd - škola stranih jezika Berlitz - škola stranih jezika u Beogradu. Tradicija duga 130 godina! Kursevi stranih jezika za odrasle, decu i omladinu, poslovne ljude, kompanije. Intezivni kursevi. Sve na jednom mestu. Engleski jezik, francuski, italijanski, nemački, španski, grčki. Serbian for foreigners.

Concord - Škola stranih jezika
Concord - Škola stranih jezika Škola stranih jezika CONCORD osnovana je 1995. godine i jedna je od prvih privatnih škola za učenje stranih jezika u Beogradu. Osnovna delatnost škole je podučavanje stranim jezicima. Jezici koji se predaju su engleski, italijanski, nemački, francuski, španski, grčki, i srpski za strance.

Vista, škola stranih jezika
Vista, škola stranih jezika Nudimo Vam bogat i raznovrstan izbor programa za učenje stranih jezika kroz koje ćete uz svesrdnu pomoć naših profesora ostvariti željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku.

Austrijski institut, kursevi nemačkog jezika
Austrijski institut, kursevi nemačkog jezika Austrijski institut je osnovan 1997. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću od opšte koristi, sa ciljem održavanja kurseva nemačkog jezika, davanja podrške u nastavi nemačkog u inostranstvu, kao i radi saradnje sa državnim i međunarodnim organizacijama. Vlasnik društva je Republika Austrija.

Felicity, centar za engleski jezik
Felicity, centar za engleski jezik Organizujemo tečajeve engleskog jezika za sve uzraste i na svim nivoima. Osnovni cilj nam je sticanje znanja, sposobnosti, stavova i navika neophodnih za uspešnu komunikaciju sa ljudima drugačijeg kulturnog miljea i kompetentnog delovanja na stranom jeziku.