poslovne informacijeRetail Serbia Portal
Retail Serbia Portal Retail Serbia Portal je orijentisan na trgovinski sektor u Srbiji. Sadrži retail vesti, retail direktorijum i preporuke za retail IT opremu...

Retail Serbia Portal
Retail Serbia Portal Retail Serbia Portal je orijentisan na trgovinski sektor u Srbiji. Sadrži retail vesti, retail direktorijum i preporuke za retail IT opremu...

BiHCentar - Berza poslovnih informacija
BiHCentar - Berza poslovnih informacija BiHCentar je berza informacija koja se bavi prikupljanjem i prosleđivanjem informacija o robi i potražnji: poljoprivrede, prehrane, građevine i metalurgije. Korisnicima pružamo detaljne informacije o ponudi i potražnji roba i usluga, a i kretanje cijena na tržištu BiH, SR, CG, HR, Makedonije i Mađarske.

Poslovi i zaposlenje na kruzerima
Poslovi i zaposlenje na kruzerima Forum o poslovima na kruzerima. Agencije, iskustva i savjeti. Život i rad na brodu - cruise line job, iskustva i savjeti za buduće moreplovce.

Žute strane - Yellow Pages
Žute strane - Yellow Pages Yellow Pages je najstariji i najpoznatiji poslovni imenik u svetu, koji se smatra Biblijom ponuda na jednom mestu. Štampana izdanja i Internet prezentacija pomažu oglašivačima da ojačaju biznis i promovišu svoje proizvode. Sve posete na sajtu ili svaki put otvoreni katalog dovodi potencijalne potrošače do željenih proizvoda i usluga.

Ekonomist
Ekonomist Ekonomski nedeljnik donosi dnevni servis vesti, komentara, najava i podataka.

Intermex Carinska Tarifa - Spoljna Trgovina
Intermex Carinska Tarifa - Spoljna Trgovina Kompletna carinska tarifa sa pratećim zakonima i propisima. Informacije o carinama, propisima, porezima, softveru i publikacijama.

Vibilia
Vibilia Nudi informacije o preduzećima iz bivše Jugoslavije, mogućnostima investiranja i saobraćaju.

Tenderi
Tenderi Baza podataka o tenderima i mogućnostima nabavki na prostoru Balkana.

Paragraf
Paragraf Elektronska zbirka zakona i drugih propisa, sudske prakse, modela ugovora i ostalih dokumenata od značaja za poslovanje.

Službeni Glasnik
Službeni Glasnik Objavljuje zakone i propise. Reference, katalog izdanja i CD.

ITT Inženjering
ITT Inženjering Specijalizovano preduzeće iz oblasti poslovnih informacija. Proizvodi uključuju štampane registre firmi iz Srbije i Crne Gore i BiH, kao i baze poslovnih podataka na CD-ima.

Privreda
Privreda Baza podataka srpskih preuzeća sa pregledom, mogućnošću pretraživanja, elektronskom trgovinom i forumom.

Belgrade Web Center
Belgrade Web Center Skup linkova preduzeća u Srbiji i Crnoj Gori, svrstanih po kategorijama.

Agencija za privatizaciju
Agencija za privatizaciju Prezentacija sadrži zakone, novosti i softverske usluge.

Infovodič
Infovodič Adresar kategorizovan po firmama, proizvodima i zastupništvima.

Beogradska berza
Beogradska berza Informacije o Beogradskoj berzi, članovima, tržišne informacije, proizvodi i usluge, regulativa, vesti...

Privredna komora Beograda
Privredna komora Beograda Privreda Beograda, komora, kako poslovati u Beogradu, vesti...

Privredna Komora Srbije
Privredna Komora Srbije Privredna Komora Srbije - registar preduzeća, registar radnji, ponuda, potražnja, oglasi, projekti, tenderi, zakoni...