omladinske zadrugeStudentska i omladinska zadruga "Bulevar"
Studentska i omladinska zadruga "Bulevar" Poslovi za studente i nezaposlene u Beogradu. Zaposljavanje, berza poslova, hitan servis za poslodavce. Omladinska zadruga "Bulevar"-studentski servis -Beograd, sarađuje sa preko 600 poslodavaca i dnevno raspoređuje poslove svojim zadrugarima. Područje rada je cela Srbija i Crna gora

Studentski poslovi u Beogradu - Omladinska Zadruga Bulevar
Studentski poslovi u Beogradu - Omladinska Zadruga Bulevar Studentski poslovi, dnevni, privremeni poslovi, zaposlenje, berza poslova, hitan servis za poslodavce, studentsko-omladinski servis.

Omladinska Zadruga DOB
Omladinska Zadruga DOB Naš osnovni zadatak je da pomognemo studentima, omladincima i drugim mladim nezaposlenim ljudima u pronalaženju posla, koji je privremenog i povremenog karaktera i za koji se ne zasniva radni odnos. Imamo uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama, preduzećima, bankama, republičkim zavodima, hotelima, školama, sportskim asocijacijama, malim zanatskim i trgovinskim radnjama koje angažuju naše članove za razne poslove.

Studentska i Omladinska Zadruga "Bulevar"
Studentska i Omladinska Zadruga "Bulevar" Naš osnovni zadatak je da pomognemo studentima, omladincima i drugim mladim nezaposlenim ljudima u pronalaženju posla, koji je privremenog i povremenog karaktera i za koji se ne zasniva radni odnos. Imamo uspešnu saradnju sa mnogim domaćim i stranim kompanijama, preduzećima, bankama, republičkim zavodima, hotelima, školama, sportskim asocijacijama, malim zanatskim i trgovinskim radnjama koje angažuju naše članove za razne poslove.

Omladinska zadruga Beograd
Omladinska zadruga Beograd Osnovni zadaci Omladinske zadruge Beograd su da omogući i obezbedi da zadrugari na organizovan način, za potrebe poslodavca, obavljaju privremeno povremene i slične poslove za koje se ne zasniva radni odnos, radi sticanja sredstava za školovanje i zadovoljavanje osnovnih, socijalnih, kulturnih i drugih ličnih i zajeničkih potreba.

Omladinska zadruga SAT
Omladinska zadruga SAT Potreban Vam je novac, a imate slobodnog vremena. Stupite u kontakt sa nama. OZ "SAT" obezbedjuje članovima zadruge raznovrsne, privremene i povremene poslove kod velikog broja svojih komitenata. Tačno i na vreme isplaćujemo uplaćene zarade svojim članovima.

Omladinska zadruga Avala
Omladinska zadruga Avala Sve koji su zainteresovani za zaposlenje pozivamo da nam se što pre pridruže. Imamo veliki izbor posla za studente i nezaposlena lica. Omladinska zadruga Avala može u najkraćem vremenskom roku da vam obezbedi potrebne radnike različitih profila i stepena stručnosti.

"Tim" Omladinska Zadruga
"Tim" Omladinska Zadruga Omladinska zadruga je angažovana na pronalaženju privremeno - povremenih poslova članovima zadruge i time im omogućava da steknu radno iskustvo, radne navike, da zarade za svoje potrebe i da svojim dokazivanjem i ambicioznim radom na poslu, nađu i stalno zaposlenje.

Omladinska zadruga Zemun
Omladinska zadruga Zemun Preko Omladinske zadruge možete angažovati članove za obavljanje najraznovrsnijih poslova, od nekvalifikovanih do visoko stručnih. Poslove koji obavljaju omladinci su različiti od stručnih (rad na kompjuteru, projektovanje, poslovni sekretari, promoteri, anketari, trgovci, rad u call centru) do jednostavnih (rad na pakovanju, čišćenje i pranje, lepljenje plakata, deklaracija, deljenje foldera i razni fizički poslovi).