elektrotehnikaElektrotehnički Institut Nikola Tesla
Elektrotehnički Institut Nikola Tesla Elektrotehnički Institut Nikola Tesla je privredno društvo organizovano u formi akcionarskog društva sa mešovitim kapitalom. Elektrotehnički Institut Nikola Tesla je u skladu sa Zakonom o naučnoistraživačkoj delatnosti, akreditovan i registrovan kao istraživačko-razvojni Institut u oblasti elektrotehnike.

Studentskа unijа Elektrotehničkog fаkultetа
Studentskа unijа Elektrotehničkog fаkultetа Studentskа unijа Elektrotehničkog fаkultetа (SUETF) je jednа od prvih nezаvisnih studentskih orgаnizаcijа u Srbiji. Osnovаnа je krаjem 1994. godine i ubrzo je postаlа jednа od nаjvećih i nаjorgаnizovаnijih.

Digitalna Elektronika i Programiranje
Digitalna Elektronika i Programiranje Lična prezentacija inženjera Voje Milanovića, sa sa rešenim zadacima iz oblasti digitalne elektronike, računara i programiranja.

Facta universitas - elektronika i telekomunikacije
Facta universitas - elektronika i telekomunikacije Naučni časopis Univerziteta u Nišu i Elektronskog fakulteta u Nišu.

LEDA
LEDA Laboratorija za projektovanje sistema automatike.

Elektrotehničkа školа Nikolа Teslа, Beograd
Elektrotehničkа školа Nikolа Teslа, Beograd Zgrаdа Elektrotehničke škole Nikolа Teslа sаgrаđenа je 1933. godine, zа potrebe Druge ženske gimnаzije. Zbog svoje аrhitektonske, kulturne i istorijske vrednosti, zgrаdа ETŠ Nikolа Teslа proglаšenа je 1964. godine.

Elektrotehnička škola Mihajlo Pupin, Novi Sad
Elektrotehnička škola Mihajlo Pupin, Novi Sad Elektrotehnička škola Mihajlo Pupin – u Novom Sadu, ističe se svojom opremljenošću i uslovima za rad. Nastavu karakteriše korišćenje savremene računarske i komunikacione tehnologije, uz poseban akcenat na interaktivnost i prilagođavanje učenja potrebama pojedinca.

Elektrotehnička škola Nikola Tesla, Niš
Elektrotehnička škola Nikola Tesla, Niš Elektrotehnička škola Nikola Tesla iz Niša osnovana je 1969. godine izdvajanjem elektrotehničkog odseka iz, do tada, jedinstvene Tehničke škole sa pet različitih odseka ( arhitektonski, građevinski, energetski, mašinski i telekomunikacioni ). Iste godine je formiran Elektrotehnički obrazovni centar u čiji sastav ulazi i Elektrotehnička škola Nikola Tesla.

Elektrotehnička škola Mija Stanimirović, Niš
Elektrotehnička škola Mija Stanimirović, Niš ETŠ Mija Stanimirović je na putu svog postojanja (dugom 63 godine) prošla kroz različite reforme, prostorna rekonstruisanja i dograđivanja. Zahvaljujući dobro uređenom i održavanom radnom prostoru, savremenoj opremi i metodama izvođenja teorijske i praktične nastave, kao i bogatim ljudskim resursima, može se reći da ona danas predstavlja jednu od najsavremenijih škola u Srbiji.

mikroElektronika, Beograd
mikroElektronika, Beograd mikroElektronika je osnovana 1997. godine kao izdavačka firma, specijalizovana za elektroniku. Od tada, znatno smo uznapredovali i proširili polje delatnosti. Naše glavne oblasti interesovanja su:razvojni alati, kompajleri, časopis, knjige...