biologijaBiologija rs, svet biologije
Biologija rs, svet biologije Sajt Biologija rs je nastao sa ciljem da se biologija još više približi kako učenicima tako i njenim ljubiteljima kao veoma interesantna nauka i da im se olakša njeno savladavanje i usvajanje novih znanja.

Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu
Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu najveći je i najstariji fakultet bioloških nauka u Srbiji. Od tog vremena, pa do danas, razvoj biologije u visokoškolskom sistemu Srbije, odnosno Beograda, sastavni je deo razvoja prirodnih nauka.

Departman za biologiju i ekologiju, PMF, Novi Sad
Departman za biologiju i ekologiju, PMF, Novi Sad Departman za biologiju i ekologiju je deo obrazovno-naučne institucije (PMF), čija je osnovna delatnost obrazovanje kadrova biološkog profila (istraživački orijentisanih kadrova, kao i profesora za srednje i osnovne škole) i profila ekologije.

Akvaristika
Akvaristika Uz pomoć našeg sajta možete više da se informišete i naučite kad je u pitanju akvaristika. Forum je deo koji naši posetioci rado posećuju jer mogu da pitaju sve što im nije jasno dok ostali članovi koji su malo iskusniji u akvaristici vrlo rado im odgovaraju i samim tim pomažu.

Biotehnologija Online
Biotehnologija Online Omogućava pristup informacijama iz oblasti biotehnologije, od usko stručnih do poslovnih i edukativnih sadržaja.

Ekološko Udruženje Za Čistiju Varoš - EKOVAROŠ Novi Bečej
Ekološko Udruženje Za Čistiju Varoš - EKOVAROŠ Novi Bečej Udruženje za ekologiju predstavlja svoju delatnost i ljude angažovane na projektima.

Tartufari Srbije - Prvo srpsko tartufarsko drustvo
Tartufari Srbije - Prvo srpsko tartufarsko drustvo Nekoliko poslednjih godina, sazrevala je u Srbiji ideja, prakticno i potreba, da se prvi srpski tartufari organizuju i udruže u posebno društvo. Na inicijativu nekolicine tartufara, ljubitelja i istraživaca tartufa, a osobitim angažovanjem Slobodana Sekickog, pristupilo se oživotvorenju ideje.

PMF - odsek za biologiju i ekologiju, Niš
PMF - odsek za biologiju i ekologiju, Niš Odsek zа biologiju i ekologiju postoji od 2000. godine, а počev od školske 2008/09. godine upisuje studente po novim аkreditovаnim studijskim progrаmimа usklаđenim sа Bolonjskim procesom. Nа osnovnim аkаdemskim studijаmа postoji jedаn smer - Biologijа, а nа diplomskim dvа smerа - Biologijа i Ekologijа i zаštitа prirode.

Ekološki pokret Novog Sаdа
Ekološki pokret Novog Sаdа Ekološki pokret Novog Sаdа osnovаn je 21. аprilа 1990. godine, kаo društvenа orgаnizаcijа zа zаštitu životne sredine i duhovnog nаsleđа, а povodom obeležаvаnjа Dаnа plаnete Zemlje. Osnivаnje Ekološkog pokretа je odrаz želje i volje grаđаnа dа ličnim doprinosom utiču nа sopstvene uslove životа.