agrikulturaPoljoprivredni fakultet, Beograd, Srbija
Poljoprivredni fakultet, Beograd, Srbija Poljoprivredni fakultet je pravno lice sa statusom visokoškolske ustanove – jedinice u sastavu Univerziteta u Beogradu i sa pravima, obavezama i odgovornostima utvrđenim Zakonom o visokom obrazovanju, Statutom Univerziteta u Beogradu i Statutom Fakulteta.

Poljopartner
Poljopartner Portal za uspešne poljoprivrednike, aktuelna dešavanja u poljoprivredi, oglasi, ponuda, tražnja, vremenska prognoza, korisni saveti...

Svrljiška ovca
Svrljiška ovca Web sajt poljoprivrednog gazdinstva Zdravković. Prateći najsavremenije trendove u ovčarstvu, trudimo se da Vam što bolje predstavimo današnji način gajenja svrljiške ovce kao domaće autohtone rase ovaca, koja se može sresti samo na prostoru jugoistočne Srbije.

Institut za Zemljište
Institut za Zemljište Informacije o statusu, istorijatu, organizaciji rada i oblastima delatnosti.

Poljoprivreda.info
Poljoprivreda.info E-zin sa informacijama iz raznih oblati oblasti poljoprivrede, agroekonomike i agroekologije.

Institut za Ratarstvo i Povrtarstvo
Institut za Ratarstvo i Povrtarstvo Delatnost novosadskog instituta je uvođenje novih biljnih genotipova, stvaranje sorti i hibrida, istraživanje i konsalting.

Društvo za Zaštitu Bilja Srbije
Društvo za Zaštitu Bilja Srbije Naučno-stručna organizacija posvećena zaštiti biljnih kultura. Informacije o društvu, njegovim izdanjima i skupovima.

Mehanizacija, snabdevanje poljoprivrede
Mehanizacija, snabdevanje poljoprivrede Kompanija Mehanizacija je osnovana 1960. godine u Nišu, kao Preduzeće za snabdevanje poljoprivrede. Osnovni cilj nam je da, pre svega da kvalitetnim proizvodima, niskim cenama, kvalitetnom uslugom i podrškom, pomognemo poljoprivrednim proizvodjačima kako pri izboru mehanizacije tako i stručnim savetima o izboru i načinu upotrebe pesticida i hemijskih sredstava kako bi svoju produktivnost podigli na najviši nivo.

Agroprofil, informacije o preduzećima
Agroprofil, informacije o preduzećima Agroprofil je internet direktorijum projektovan od strane tima stručnjaka iz poljoprivrede, ekonomije, menadžmenta, komunikacija i informatike i njegov cilj je da pruži što je moguće više informacija o preduzećima iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, poljoprivrednim i prehrambenim proizvođačima i njihovim proizvodima.

Agromreža, poljoprivredni tržišni informacioni sistem
Agromreža, poljoprivredni tržišni informacioni sistem Agromreža je neprofitna, nevladina i nestranačka organizacija farmera, osnivača kooperativa, menadžera, konsultanata, vlasnika malih i srednjih preduzeća (MSPa).